granit Napisano 17 Kwiecień 2021 Share Napisano 17 Kwiecień 2021 Witam wszystkich ! Proszę o pomoc. Co to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 20 Kwiecień 2021 Share Napisano 20 Kwiecień 2021 W dniu 18.04.2021 o 13:57, Salieri16000 napisał: a można je było kupić w sklepach specjalizujących się w handlu militariami i gadżetami dla "metali"... I nie tylko, to taki wyrób "odpustowy". Na początku lat 90-tych pewien mój ówczesny znajomy (gdzie jesteś Zenku) "paradował" w modnych ówcześnie kowbojkach, spodniach z lampasami i sweterku z napisem... (teraz to kojarzy się z pewnym zespołem) oraz z takowym "nieśmiertelnikiem" wiszącym na szyi obok niby złotych świecidełek. I nie piszę tego prześmiewczo czy też złośliwie tylko takie to były ówcześnie czasy, taka moda i takie sprzedawano gadżety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri16000 Napisano 18 Kwiecień 2021 Share Napisano 18 Kwiecień 2021 Zrób zdjęcie drugiej strony, podaj wymiary tej blaszki- wysokość, szerokość, grubość. Okroiłeś zdjęcie tak, że ciężko oszacować wielkość.. Ta blaszka kojarzy mi się z podobnymi, które były modne 20-25 lat temu, a można je było kupić w sklepach specjalizujących się w handlu militariami i gadżetami dla "metali"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 18 Kwiecień 2021 Share Napisano 18 Kwiecień 2021 Salieri 16000 ma rację - to cywilny gadżet z lat 90-tych, nie ma niestety nic wspólnego z armią amerykańską, poza napisem US Army. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
granit
Witam wszystkich !
Proszę o pomoc.
Co to jest ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.