granit Napisano 17 Kwiecień 2021 Napisano 17 Kwiecień 2021 Witam wszystkich ! Proszę o pomoc. Co to jest ?
Edmundo Napisano 20 Kwiecień 2021 Napisano 20 Kwiecień 2021 W dniu 18.04.2021 o 13:57, Salieri16000 napisał: a można je było kupić w sklepach specjalizujących się w handlu militariami i gadżetami dla "metali"... I nie tylko, to taki wyrób "odpustowy". Na początku lat 90-tych pewien mój ówczesny znajomy (gdzie jesteś Zenku) "paradował" w modnych ówcześnie kowbojkach, spodniach z lampasami i sweterku z napisem... (teraz to kojarzy się z pewnym zespołem) oraz z takowym "nieśmiertelnikiem" wiszącym na szyi obok niby złotych świecidełek. I nie piszę tego prześmiewczo czy też złośliwie tylko takie to były ówcześnie czasy, taka moda i takie sprzedawano gadżety.
Salieri16000 Napisano 18 Kwiecień 2021 Napisano 18 Kwiecień 2021 Zrób zdjęcie drugiej strony, podaj wymiary tej blaszki- wysokość, szerokość, grubość. Okroiłeś zdjęcie tak, że ciężko oszacować wielkość.. Ta blaszka kojarzy mi się z podobnymi, które były modne 20-25 lat temu, a można je było kupić w sklepach specjalizujących się w handlu militariami i gadżetami dla "metali"...
Tomasz70 Napisano 18 Kwiecień 2021 Napisano 18 Kwiecień 2021 Salieri 16000 ma rację - to cywilny gadżet z lat 90-tych, nie ma niestety nic wspólnego z armią amerykańską, poza napisem US Army.
Pytanie
granit
Witam wszystkich !
Proszę o pomoc.
Co to jest ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.