kazioW24 Napisano 28 Luty 2021 Share Napisano 28 Luty 2021 Jaka to organizacja,czyje logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 Na atrybutach -koga/dorsze/krzyż maltański,a i hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 Jeżeli już, to nie koga ( miała dziobowy i rufowy kasztel) a stylizowany "długi okręt" (drakkar ) Wikingów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 Faktycznie źle to ująłem,chodziło o okręt,jak go zwali tak go zwali mój błąd.Jednak nadal nic konkretnego te wpisy nie wnoszą do wątku,chodzi generalnie jaka instytucja czy federacja lub związek ,itp,miał takie logo znak rozpoznawczy,reszta na tą chwilę mnie nie interesuje ,będę wiedział kto to sam sobie doszukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 Nie każdy okręt jest taki sam i ma znaczenie jakiego jest typu czyli "jak go zwał". I nic nikt nie wniesie, żadne logo ot jakiś gadżet do ozdobienia czegoś, a wszystko co związane z tym przedmiotem jak sądzę, to kogo jak kogo ale powinno Cibie interesować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 Ale ja napisałem w kontekście że mnie interesuje lecz nie chcę by ktoś tracił swój cenny czas ,jak będzie wiadomość co to, to sam sobie doszukam,tyle potrafię.Za to nie mam programów czy wiedzy jak wyszukać informacji po zdjęciu a wiem ze takie są.Albo ktoś coś takiego już widział i wie z czym skojarzyć,ja trafiłem pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Marzec 2021 Share Napisano 1 Marzec 2021 Z czego to i co z drugiej? Wymiary? Po stylistyce coś ze Skandynawii. Primus Inter Pares- pierwszy wśród równych sobie. Może wyróżnieni z wiązane z morskimi: zawodami, uczelnią itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 1 Marzec 2021 Autor Share Napisano 1 Marzec 2021 Z drugiej strony takie same, płaskie mocowane na śrubę m 6,myślałem ze może od sztandaru ale ciężkie 1,5kg,wymiary 17/15cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Marzec 2021 Share Napisano 1 Marzec 2021 W takim razie możliwe, że jakaś plakieta np z drzwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 1 Marzec 2021 Autor Share Napisano 1 Marzec 2021 To na pewno odpada,przeznaczenie pewnie kazdy poda inne.Bardziej idzie o ustalenie kogo to logo jakieś bractwo studenckie czy loża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Marzec 2021 Share Napisano 1 Marzec 2021 Teraz widać śrubę, myślałem że z tyłu. Możliwe zwieńczenie czegoś bibelotu, sztandaru itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek780412 Napisano 3 Marzec 2021 Share Napisano 3 Marzec 2021 Stylizacja tak jak napisał @Tyr skandynawska, "pierwszy między równymi"- czyli najlepszy, dorszy tam nie widzę, raczej walenie bądź delfiny - nagroda dla wielorybników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Marzec 2021 Share Napisano 3 Marzec 2021 Klamry z identycznymi delfinami mieli Szwedzi podczas potopu rozbici przez Czarnieckiego pod Strzemeszną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kazioW24
Jaka to organizacja,czyje logo.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.