Skocz do zawartości
  • 0

Logo bractwa maltańskiego.

kazioW24

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie źle to ująłem,chodziło o okręt,jak go zwali tak go zwali mój błąd.Jednak nadal nic konkretnego te wpisy nie wnoszą do wątku,chodzi generalnie jaka instytucja czy federacja lub związek ,itp,miał takie logo znak rozpoznawczy,reszta na tą chwilę mnie nie interesuje ,będę wiedział kto to sam sobie doszukam.

Nie każdy okręt jest taki sam i ma znaczenie jakiego jest typu czyli "jak go zwał".

I nic nikt nie wniesie, żadne logo ot jakiś gadżet do ozdobienia czegoś, a wszystko co związane z tym przedmiotem jak sądzę, to kogo jak kogo ale powinno Cibie  interesować !

Ale ja napisałem w kontekście że mnie interesuje lecz nie chcę by ktoś tracił swój cenny czas ,jak będzie wiadomość co to, to sam sobie doszukam,tyle potrafię.Za to nie mam programów czy wiedzy jak wyszukać informacji po zdjęciu a wiem ze takie są.Albo ktoś coś takiego już widział i wie z czym skojarzyć,ja trafiłem pierwszy raz.

Z czego to i co z drugiej? Wymiary? Po stylistyce coś ze Skandynawii. Primus Inter Pares- pierwszy wśród równych sobie. Może wyróżnieni z wiązane z morskimi: zawodami, uczelnią itd.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie