maciekszprotawa Napisano 22 Luty 2021 Share Napisano 22 Luty 2021 Czy możecie coś więcej o tym powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 22 Luty 2021 Share Napisano 22 Luty 2021 Floret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 22 Luty 2021 Autor Share Napisano 22 Luty 2021 13 minut temu, Kee napisał: Floret Jaki okres? Może o symbolach coś wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 22 Luty 2021 Share Napisano 22 Luty 2021 Niestety. Wiem tylko że dla mnie wygląda jak floret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyotomi Napisano 22 Luty 2021 Share Napisano 22 Luty 2021 Czołem Waszmościom. 1 - to coś udaje - rapier, trochę hiszpański, trochę włoski (z floretem niema nic wspólnego) 2 - nie jest to żadna broń - to coś, to nawet trudno "cepelią" nazwać. 3 - głownia zwykła - miękka - blacha. Można swobodnie giąć na wszystkie strony. 4 - oprawa to tzw. "cukier" 5 - to coś źle jest złożone. pzdr. stani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
maciekszprotawa
Czy możecie coś więcej o tym powiedzieć?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.