SanDarO Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 Witam serdecznie, mam ogromną prośbę, o zidentyfikowanie mi o to tej monety. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 Gdyby był to oryginał, byłbyś dość bogatym człowiekiem... 25 rubli 1908 rok- moneta okolicznościowa wydana z okazji 40 urodzin cara Mikołaja II. Niezwykle rzadka, wybita w nakładzie 175 egzemplarzy o standardzie 100-frankówki Unii Łacińskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 Oryginał Yeti, na jakiej podstawie sądzisz, że to lipa? Wygląda na to, że to autentyk. Brak wagomiary nie świadczy o lipie Pewnie zazdrościsz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 A Ty widział czcionkę wokół cara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 Odlew wtryskowy pozłacany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 17 minut temu, Czlowieksniegu napisał: A Ty widział czcionkę wokół cara? Yeti, ja widział tyle rubli, że niektórzy przez 4 życia tyle nie zobaczą. Ale po stronie orła jest lepsza... Ty, mnie pierwszy raz na tym forum widzisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 Nie... ale się wystraszyłem, że w sobotni wieczór, przed Mikołajem, coś nie hallo z Tobą..., tfu tfu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 Nie bój żaby... Mój psychiatra mówi, że jeszcze z 5 lat brania leków i terapii, i może mnie wypuszcza na przepustkę... A podobno Mikojaj nie istnieje. Tak mówią u mnie na oddziale, ale my z Antonim sądzimy, że jednak chyba istnieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 Panowie jak odczytać wartość tą na górze 2 1/2 czego? pozd marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 Imperiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 5 Grudzień 2020 Share Napisano 5 Grudzień 2020 42 minuty temu, honker napisał: Panowie jak odczytać wartość tą na górze 2 1/2 czego? pozd marek Nie marek , tylko 25 rubli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanDarO Napisano 6 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2020 Dziękuję serdecznie za interpretacje, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.