grzesziolo Napisano 1 Grudzień 2020 Napisano 1 Grudzień 2020 witam. Znalazłem taką skrzynkę z 1939 roku. Czy ktoś udzieli mi informacji na jej temat ?Do czego mogła służyć?
sqr Napisano 1 Grudzień 2020 Napisano 1 Grudzień 2020 Mogła służyć do przenoszenia/przechowywania czegoś. Może kilka dodatkowych fotek i wymiary...
grzesziolo Napisano 2 Grudzień 2020 Autor Napisano 2 Grudzień 2020 dosyłam zdjęcia . Na skrzynce są jakieś napisy ale słabo widoczne
bjar_1 Napisano 2 Grudzień 2020 Napisano 2 Grudzień 2020 Łuski z ładunkami miotającymi do 10,5 cm leFH 18.
grzesziolo Napisano 2 Grudzień 2020 Autor Napisano 2 Grudzień 2020 dzięki za informacje. A jakaś wartość tego jest ? czy tylko sentymentalna
bjar_1 Napisano 2 Grudzień 2020 Napisano 2 Grudzień 2020 Ogólnie to nie som tanie żeczy, ale musiał byś wystawić na ebayu.
sqr Napisano 2 Grudzień 2020 Napisano 2 Grudzień 2020 8 minut temu, bjar_1 napisał: Ogólnie to nie som tanie żeczy, ale musiał byś wystawić na ebayu. Jak na ebayu wystawisz, to nie niżej niż 700 USD.
balans Napisano 2 Grudzień 2020 Napisano 2 Grudzień 2020 Godzinę temu, sqr napisał: Jak na ebayu wystawisz, to nie niżej niż 700 USD. Powiem więcej, jak trafi się jakiś napalony klient, to może nawet da zarobić na flaszkę.
Jedburgh_Ops Napisano 2 Grudzień 2020 Napisano 2 Grudzień 2020 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: Ogólnie to nie som tanie żeczy, ale musiał byś wystawić na ebayu. Tak jest! A najlepiej na ebay.com, czyli na Ebayu amerykańskim. Dorobić do fantu dobrą legendę i gwarantowane grube tysiące USD od US debili. Ja to pękam ze śmiechu na ebayowe legendy pod hasłem „French barn find”. Zakładam, że dożyję, kiedy na US eBayu na skalę masową pojawią się Enigmy pod hasłem „French barn find”.
grzesziolo Napisano 2 Grudzień 2020 Autor Napisano 2 Grudzień 2020 to jednak wyczyszczę polakieruje i włożę w nią flaszkę dobrej wódki, zamknę na skobel i niech stoi następne 80 lat
bjar_1 Napisano 2 Grudzień 2020 Napisano 2 Grudzień 2020 Teraz, grzesziolo napisał: wyczyszczę polakieruje To lepiej daj komuś zamiast ją niszczyć.
Pytanie
grzesziolo
witam. Znalazłem taką skrzynkę z 1939 roku. Czy ktoś udzieli mi informacji na jej temat ?Do czego mogła służyć?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.