gonzaless@onet.eu Napisano 18 Listopad 2020 Napisano 18 Listopad 2020 Witam. Dzisiaj zostałem szczęśliwym posiadaczem lornetki jednak nie mam pojęcia nic więcej o tej lornetce. Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc w identyfikacji owej lornetki . Za pomoc będę wdzieczny
Czlowieksniegu Napisano 18 Listopad 2020 Napisano 18 Listopad 2020 Lenistwo to straszna choroba... Wszystko masz na tacy podane.. Lornetka marynarska , firmy Eugene Krauss & Co
gonzaless@onet.eu Napisano 18 Listopad 2020 Autor Napisano 18 Listopad 2020 Nie lenstwo tylko jak narazie mała wiedzą historyczna i obycie gdzie i jak szukać... Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz
Czlowieksniegu Napisano 18 Listopad 2020 Napisano 18 Listopad 2020 Ale masz wszystko napisane w okularach
Tyr Napisano 18 Listopad 2020 Napisano 18 Listopad 2020 Lornetka galilejska. Nie mogę rozczytać co tam jest napisane ale napis marine, jeśli takowy jest był reklamowym chwytem na rynek cywilny.
Erih Napisano 18 Listopad 2020 Napisano 18 Listopad 2020 3 godziny temu, Tyr napisał: Lornetka galilejska. Nie mogę rozczytać co tam jest napisane ale napis marine, jeśli takowy jest był reklamowym chwytem na rynek cywilny. Nie galilejska, tylko w układzie Galileusza.Brzmi podobnie, ale galilejska to może być Kana.
gonzaless@onet.eu Napisano 18 Listopad 2020 Autor Napisano 18 Listopad 2020 E. Krauss tam jest napisane
Pytanie
gonzaless@onet.eu
Witam. Dzisiaj zostałem szczęśliwym posiadaczem lornetki jednak nie mam pojęcia nic więcej o tej lornetce. Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc w identyfikacji owej lornetki . Za pomoc będę wdzieczny
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.