Paweł80 Napisano 30 Kwiecień 2020 Napisano 30 Kwiecień 2020 Cześć, taki oto złom wystaje z osuniętej częściowo skarpy. Reszta mocno siedzi w ziemi ani drgnie, czy ktoś z Was jest w stanie powiedzieć co to może być? Pozdrawiam
pumpernikiel Napisano 30 Kwiecień 2020 Napisano 30 Kwiecień 2020 12 godzin temu, Paweł80 napisał: Cześć, taki oto złom wystaje z osuniętej częściowo skarpy. To złom z osunietej skarpy. Sam to napisałeś. Dla jednego złom dla jednego sens życia. Co Wy tam kopiecie obywatelu? Wstydził bym się zadawać takie pytania bez odkopania. Należy wykopać. Poddać wadze i pomiarom. Bawimy się w łamigłówki czy identyfikację? Z szacunkiem pozdrawiam.
takafura Napisano 30 Kwiecień 2020 Napisano 30 Kwiecień 2020 15 minut kopania i wtedy byłoby coś widać... Ps. Podziwiam u tak wielu młodych ludzi wiarę w potęgę i nieomylność internetów
Jndiana Jones Napisano 30 Kwiecień 2020 Napisano 30 Kwiecień 2020 Gdyby było całkiem odkopane to wtedy byłaby możliwa jakąś identyfikacja. Pozdrawiam
Idontcare Napisano 30 Kwiecień 2020 Napisano 30 Kwiecień 2020 Paweł80, jeśli to gdzieś w naszych okolicach to możemy nawet jutro podjechać i odkopać. Odezwij się na mieczyslaw.plocica@mikrus.net.pl bo ja nawet nie mam do Ciebie telefonu. Patrząc na tę ramę obawiam się, że to coś z PRL, nie wygląda mi na starsze.
Pytanie
Paweł80
Cześć, taki oto złom wystaje z osuniętej częściowo skarpy.
Reszta mocno siedzi w ziemi ani drgnie, czy ktoś
z Was jest w stanie powiedzieć co to może być?
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.