bombelxp Napisano 20 Kwiecień 2020 Napisano 20 Kwiecień 2020 Witam. Ostatnio przeglądając stare zdjęcia rodzinne natrafiłem na taką fotografię. Niestety na własną rękę nie zdołałem rozpoznać ani munduru, ani patki widocznej na zdjęciu. Czy ktoś rozpoznaje z jakiej armii jest to uniform?
Sedco Express Napisano 20 Kwiecień 2020 Napisano 20 Kwiecień 2020 Wygląda na Austro-Węgry ale zdjęcie bardzo słabe.
kolo83 Napisano 20 Kwiecień 2020 Napisano 20 Kwiecień 2020 To jest mundur kolejowy PKP z czasów II RP.
Catadero Napisano 20 Kwiecień 2020 Napisano 20 Kwiecień 2020 Polski kolejarz w kurtce służbowej noszonej pomiędzy 1931 a 1934 rokiem zaliczony od X grupy do XVI i w kategorii płacowej pomiędzy poziomem 2 a 8. C.
Pytanie
bombelxp
Witam.
Ostatnio przeglądając stare zdjęcia rodzinne natrafiłem na taką fotografię. Niestety na własną rękę nie zdołałem rozpoznać ani munduru, ani patki widocznej na zdjęciu. Czy ktoś rozpoznaje z jakiej armii jest to uniform?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.