Zuraw96 Napisano 17 Marzec 2020 Napisano 17 Marzec 2020 Witam. Jestem posiadaczem takiego oto hełmu i chciałbym go sprzedać. orientuje się ktoś ile może być on warty?
toska Napisano 17 Marzec 2020 Napisano 17 Marzec 2020 1 godzinę temu, mensguth6 napisał: 150 pln i 2 amareny. Biorę w ciemno. Za mało dajesz.....
Zuraw96 Napisano 17 Marzec 2020 Autor Napisano 17 Marzec 2020 Wy tak serio, czy sobie jaja robicie? Nie jestem obeznany w tych kręgach, wiec prosilbym bez śmieszkowania i informacje, czy jest to kupa g**na, czy jest to naprawde sporo warte (ile?). Dziekuje
Erih Napisano 17 Marzec 2020 Napisano 17 Marzec 2020 1 godzinę temu, Zuraw96 napisał: Wy tak serio, czy sobie jaja robicie? Nie jestem obeznany w tych kręgach, wiec prosilbym bez śmieszkowania i informacje, czy jest to kupa g**na, czy jest to naprawde sporo warte (ile?). Dziekuje Wyceny na tym forum są bardzo nie mile widziane. Nie bez przyczyny.
Zuraw96 Napisano 17 Marzec 2020 Autor Napisano 17 Marzec 2020 Godzinę temu, Erih napisał: Wyceny na tym forum są bardzo nie mile widziane. Nie bez przyczyny. A jaka jest przyczyna? I znasz może jakieś forum/stronę, w której ktoś pomoże mi w wycenie? Bo mam kilka przedmiotów
Erih Napisano 17 Marzec 2020 Napisano 17 Marzec 2020 Za dużo handlarzy wyceniało sobie lub w inny sposób (identyfikacja, opisy) wykorzystywało to forum. Co do wycen, jakoś tam miarodajne było Allegro, ale po ostatnich ruchach, prawdę mówiąc pozostają google.
Zuraw96 Napisano 17 Marzec 2020 Autor Napisano 17 Marzec 2020 8 minut temu, Erih napisał: Za dużo handlarzy wyceniało sobie lub w inny sposób (identyfikacja, opisy) wykorzystywało to forum. Co do wycen, jakoś tam miarodajne było Allegro, ale po ostatnich ruchach, prawdę mówiąc pozostają google. Dobra. Dzięki wielkie za pomoc i pozdrawiam.
Pytanie
Zuraw96
Witam. Jestem posiadaczem takiego oto hełmu i chciałbym go sprzedać. orientuje się ktoś ile może być on warty?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.