Skocz do zawartości
  • 0

nabijka , element ozdoby

karmazo4@wp.pl

Pytanie

Napisano

Ponadto przeglądając dział wychodzi na to że co trzeci wątek musiałby być zablokowany bo jest w nim słowo identyfikacja 

a co to stwierdzenie zabronione jest jakąś kolejną ustawą... ponadto  pytanie w jednym z wątków co to za metalowy przedmiot

lub co to za stara moneta jest już rozumiem właściwe...

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do sqr , niech Pan na początku  zgłębi temat mojej wypowiedzi a potem ocenia , zablokowano mi wątek z powodu między innymi

tego że pojawia się słowo identyfikacja i do tego była moja wypowiedz , chodziło mi o to że nie ma w tym logiki albowiem samym

założeniem tego rodzaju  działu i forum jest w dużej mierze identyfikacja przedmiotu , sam dział żeby było śmieszniej posiada

nazwę identyfikacja bez numizmatów

Napisano

I dlatego że dział ma nazwę  identyfikacja nie trzeba już tego słowa używać w tytule postu. Ta zasada jest bardzo dobra, wyobraź sobie połowę wątków ze słowem identyfikacja w tytule, nie wiesz już który wątek jest który. Są takie fora gdzie ta zasada nie jest stosowana i przeglądanie działu identyfikacja to istna katorga.

Napisano
3 godziny temu, karmazo4@wp.pl napisał:

Ponadto przeglądając dział wychodzi na to że co trzeci wątek musiałby być zablokowany bo jest w nim słowo identyfikacja 

a co to stwierdzenie zabronione jest jakąś kolejną ustawą... ponadto  pytanie w jednym z wątków co to za metalowy przedmiot

lub co to za stara moneta jest już rozumiem właściwe...

Ja tylko skromnie dodam, że głupim człowiek się już rodzi... 

Napisano

@ karmazo4 Dział "Identyfikacja" nie jest od dyskusji o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocnymi... od tego mamy HP.
Jeżeli formuła Forum i regulamin/regulaminy nie odpowiadają - no to sorry, taki mamy klimat.

Zamykam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie