karmazo4@wp.pl Napisano 11 Marzec 2020 Napisano 11 Marzec 2020 Ponadto przeglądając dział wychodzi na to że co trzeci wątek musiałby być zablokowany bo jest w nim słowo identyfikacja a co to stwierdzenie zabronione jest jakąś kolejną ustawą... ponadto pytanie w jednym z wątków co to za metalowy przedmiot lub co to za stara moneta jest już rozumiem właściwe...
karmazo4@wp.pl Napisano 12 Marzec 2020 Autor Napisano 12 Marzec 2020 Do sqr , niech Pan na początku zgłębi temat mojej wypowiedzi a potem ocenia , zablokowano mi wątek z powodu między innymi tego że pojawia się słowo identyfikacja i do tego była moja wypowiedz , chodziło mi o to że nie ma w tym logiki albowiem samym założeniem tego rodzaju działu i forum jest w dużej mierze identyfikacja przedmiotu , sam dział żeby było śmieszniej posiada nazwę identyfikacja bez numizmatów
herkemur Napisano 12 Marzec 2020 Napisano 12 Marzec 2020 I dlatego że dział ma nazwę identyfikacja nie trzeba już tego słowa używać w tytule postu. Ta zasada jest bardzo dobra, wyobraź sobie połowę wątków ze słowem identyfikacja w tytule, nie wiesz już który wątek jest który. Są takie fora gdzie ta zasada nie jest stosowana i przeglądanie działu identyfikacja to istna katorga.
sqr Napisano 11 Marzec 2020 Napisano 11 Marzec 2020 3 godziny temu, karmazo4@wp.pl napisał: Ponadto przeglądając dział wychodzi na to że co trzeci wątek musiałby być zablokowany bo jest w nim słowo identyfikacja a co to stwierdzenie zabronione jest jakąś kolejną ustawą... ponadto pytanie w jednym z wątków co to za metalowy przedmiot lub co to za stara moneta jest już rozumiem właściwe... Ja tylko skromnie dodam, że głupim człowiek się już rodzi...
tyfus Napisano 21 Marzec 2020 Napisano 21 Marzec 2020 @ karmazo4 Dział "Identyfikacja" nie jest od dyskusji o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocnymi... od tego mamy HP. Jeżeli formuła Forum i regulamin/regulaminy nie odpowiadają - no to sorry, taki mamy klimat. Zamykam.
Pytanie
karmazo4@wp.pl
Ponadto przeglądając dział wychodzi na to że co trzeci wątek musiałby być zablokowany bo jest w nim słowo identyfikacja
a co to stwierdzenie zabronione jest jakąś kolejną ustawą... ponadto pytanie w jednym z wątków co to za metalowy przedmiot
lub co to za stara moneta jest już rozumiem właściwe...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.