mateusz99741 Napisano 8 Styczeń 2020 Share Napisano 8 Styczeń 2020 Witam Jestem nowy na forum, założyłem konto bo może jest ktoś kto mógłby pomóc. Podczas przerzucania węgla znalazłem taki kawałek węgla z pręcikiem. Zastanawiam się czy został wbity w kopali czy może jednak przed "miliona lat temu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Styczeń 2020 Share Napisano 8 Styczeń 2020 Kawałek pręta w kawałku betonu, uświnionym w węglu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Styczeń 2020 Share Napisano 8 Styczeń 2020 Tak bywa jak się węgiel po taniości kupuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Styczeń 2020 Share Napisano 8 Styczeń 2020 Pręt można wyjąć na odzysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Styczeń 2020 Share Napisano 8 Styczeń 2020 Ciekawe ile Ci procent gruzu domieszali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.