Shadow12 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Witam W ostatnim numerze czasopisma ( Odkrywca nr.7 (246) lipiec 2019 ) pojawiła się reklama wydawnictwa saperskiego. Jestem zainteresowany zakupem kilku ich publikacji, lecz nie byłem w stanie znaleźć w internecie żadnego sprzedawcy, który oferowałby wydane przez nich książki. Zwracam się do was z pytaniem, czy wiecie, gdzie takowe publikacje mogę zakupić? P.S. Na stronie wydawnictwa ( www.saperskie.pl ) jest formularz kontaktowy do wydawnictwa, lecz zawiera on pole do uzupełnienia z nazwą firmy (nie posiadam żadnej), z czego wnioskuję, że bezpośredni zakup będzie w większej ( hurtowej ) ilości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 A kto Ci broni wpisać swoje dane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis1939 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Szkoda kasy na takie "katalogi" Symboliczne info okraszone proceduralnym pitoleniem, a przy takim pobieżnym opisie pierdyliona typów jest na pewno masa błędów.To samo znajdziesz w googlu w parę chwil. Poszukaj książek w tej tematyce z WAT - zupełnie inny poziom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow12 Posted July 13, 2019 Author Share Posted July 13, 2019 vis1939 dziękuję za opinię, polecisz może jakieś konkretne tytuły w tej tematyce? Coś, co warto przeczytać Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis1939 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Zależy co Cię konkretnie interesuje w temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
les05 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Bierz ich, oni się nie mylą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.