Shadow12 Napisano 12 Lipiec 2019 Napisano 12 Lipiec 2019 Witam W ostatnim numerze czasopisma ( Odkrywca nr.7 (246) lipiec 2019 ) pojawiła się reklama wydawnictwa saperskiego. Jestem zainteresowany zakupem kilku ich publikacji, lecz nie byłem w stanie znaleźć w internecie żadnego sprzedawcy, który oferowałby wydane przez nich książki. Zwracam się do was z pytaniem, czy wiecie, gdzie takowe publikacje mogę zakupić? P.S. Na stronie wydawnictwa ( www.saperskie.pl ) jest formularz kontaktowy do wydawnictwa, lecz zawiera on pole do uzupełnienia z nazwą firmy (nie posiadam żadnej), z czego wnioskuję, że bezpośredni zakup będzie w większej ( hurtowej ) ilości.
vis1939 Napisano 12 Lipiec 2019 Napisano 12 Lipiec 2019 Szkoda kasy na takie "katalogi" Symboliczne info okraszone proceduralnym pitoleniem, a przy takim pobieżnym opisie pierdyliona typów jest na pewno masa błędów.To samo znajdziesz w googlu w parę chwil. Poszukaj książek w tej tematyce z WAT - zupełnie inny poziom.
Shadow12 Napisano 13 Lipiec 2019 Autor Napisano 13 Lipiec 2019 vis1939 dziękuję za opinię, polecisz może jakieś konkretne tytuły w tej tematyce? Coś, co warto przeczytać
vis1939 Napisano 16 Lipiec 2019 Napisano 16 Lipiec 2019 Zależy co Cię konkretnie interesuje w temacie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.