Knispel23 Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Czołem! Wpadło mi w ręce takie coś. Niby skądś kojarzę ale nie do końca:/ Farba jakby ruska. Jakieś pomysły czym to kiedyś było? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knispel23 Posted May 9, 2019 Author Share Posted May 9, 2019 @ErihMógłbyś podrzucić link do tego wątku? Mam kilka "słoników" i nie doszukałem się takiej części nigdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erih Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Np przecież tu Masek z pochłaniaczem przenoszonym w torbie (typu słoń) było bardzo dużo modeli, i wariantów produkcyjnych, jeżeli średnica elementu to mniej niż 5 a więcej niż 3 cm to obstawiam że jest to wylot powietrza z części twarzowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis1939 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knispel23 Posted May 10, 2019 Author Share Posted May 10, 2019 @vis1939 Dzięki bardzo za fotki:) @Erih Tylko, że wyszło na to że to nie jest pochłaniacz, tylko IPP. Na pochłaniacz jest to zresztą zdecydowanie za małe. Dlatego nie skojarzyłem od razu o który wątek Ci chodzi. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, wątek można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erih Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 W życiu takiego IPP nie widziałem, dlatego nie skojarzyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 nie ma masek gazowych tak na marginesie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erih Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Ale pasuje do pochłaniacza z innego wątku kolegi. Maska p-gaz typu słoń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Knispel23
Czołem! Wpadło mi w ręce takie coś. Niby skądś kojarzę ale nie do końca:/ Farba jakby ruska. Jakieś pomysły czym to kiedyś było?
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.