Knispel23 Napisano 8 Maj 2019 Napisano 8 Maj 2019 Czołem! Wpadło mi w ręce takie coś. Niby skądś kojarzę ale nie do końca:/ Farba jakby ruska. Jakieś pomysły czym to kiedyś było?
Knispel23 Napisano 9 Maj 2019 Autor Napisano 9 Maj 2019 @ErihMógłbyś podrzucić link do tego wątku? Mam kilka "słoników" i nie doszukałem się takiej części nigdzie.
Erih Napisano 9 Maj 2019 Napisano 9 Maj 2019 Np przecież tu Masek z pochłaniaczem przenoszonym w torbie (typu słoń) było bardzo dużo modeli, i wariantów produkcyjnych, jeżeli średnica elementu to mniej niż 5 a więcej niż 3 cm to obstawiam że jest to wylot powietrza z części twarzowej.
Knispel23 Napisano 10 Maj 2019 Autor Napisano 10 Maj 2019 @vis1939 Dzięki bardzo za fotki:) @Erih Tylko, że wyszło na to że to nie jest pochłaniacz, tylko IPP. Na pochłaniacz jest to zresztą zdecydowanie za małe. Dlatego nie skojarzyłem od razu o który wątek Ci chodzi. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, wątek można zamknąć
Erih Napisano 10 Maj 2019 Napisano 10 Maj 2019 W życiu takiego IPP nie widziałem, dlatego nie skojarzyłem.
Erih Napisano 8 Maj 2019 Napisano 8 Maj 2019 Ale pasuje do pochłaniacza z innego wątku kolegi. Maska p-gaz typu słoń.
Pytanie
Knispel23
Czołem! Wpadło mi w ręce takie coś. Niby skądś kojarzę ale nie do końca:/ Farba jakby ruska. Jakieś pomysły czym to kiedyś było?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.