Jump to content

Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych

jacek1

Recommended Posts

Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa dla wszystkich Forumowiczów i ich bliskich, Redakcji Odkrywcy, Administratora tą drogą przesyła
Jacek

Życzę wszystkim poszukiwaczom zdrowych, pogodnych (oby nie padało), obfitych nie tylko we wszelkie jadłą i napitki ale i w fanty Świąt Wielkanocnych.

MIGGI1

ps. Oby każdy z Was znalazł takie jajko u siebie.

Witam! Jej Miggi, jakie fajne jajo :)
A tak ode mnie:
Ze swojej strony życzę Wam, Drodzy Koledzy poszukiwacze, abyście święta spędzili w gronie rodziny, świetnie się bawili, a w lany poniedziałek ćwiczyli rzut granatem wodnym :)
Pozdrawiam, Łukasz

Również chciałbym przekazać Wszystkim koleżanką i kolegą życzenia Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych.
Kolegą życzę mokrych jajek.
A koleżanką.... o kurcze. Czego mokrego można życzyć koleżanką?? :)))

Pozdrawiam :Poldi

Witam,
ja również chciałbym Wam Wszystkim życzyć spokojnych i wesołych świąt wielkiej nocy ... a także samych ciekawych trafień w terenie, gdyż weekend będzie trochę dłuższy ... aha, oraz pięknej pogody:)

Pozdr
Marcin

Witam!
Ja również życzę wszystkim uczestnikom forum wesołych i spędzonych w miłej atmosferze świąt oraz pogody sprzyjającej spacerom z piszczałką w wielkanocny poniedziałek.
A przy okazji - kto oprócz mnie wybiera się w świąteczny poniedziałek na spacer?
Pozdrawiam:-)
SZZ

Ciepłych , pełnych radosnej nadziei świąt Zmartwychwstania Pańskiego , a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą . Zdrowia , szczęścia , humoru dobrego , a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa , smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka
Na tę Wielkanoc
życzyć Wam wypada
ciepła domowego , miłości bliźniego , placka wybornego , spokoju świętego , życzę z całego serducha GUDEK pzdr. forumowiczów i nie tylko

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information