jacek1 Posted April 8, 2004 Author Share Posted April 8, 2004 Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa dla wszystkich Forumowiczów i ich bliskich, Redakcji Odkrywcy, Administratora tą drogą przesyła Jacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawyer Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt i mokrego Śmigusa-Dyngusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Dołączam się do życzeń - Zdrowych ,Spokojnych i Wesołych Świąt ,no i Mokrego Dyngusa :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanshin Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Mokrego jajka smacznego ,dyngusa,niezłych fantów i oczywiście rodzinnej i ciepłej atmosfery życzę wszystkim na tym forum i w ogule wszystkim poszukiwaczom...pzdrSanshin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piorek Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Wszystkim Wam życze spokojnych świat!Piórek Link to comment Share on other sites More sharing options...
miggi1 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Życzę wszystkim poszukiwaczom zdrowych, pogodnych (oby nie padało), obfitych nie tylko we wszelkie jadłą i napitki ale i w fanty Świąt Wielkanocnych.MIGGI1ps. Oby każdy z Was znalazł takie jajko u siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Witam! Jej Miggi, jakie fajne jajo :) A tak ode mnie:Ze swojej strony życzę Wam, Drodzy Koledzy poszukiwacze, abyście święta spędzili w gronie rodziny, świetnie się bawili, a w lany poniedziałek ćwiczyli rzut granatem wodnym :) Pozdrawiam, Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietrucha Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Dołączam się do życzeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
poldi Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Również chciałbym przekazać Wszystkim koleżanką i kolegą życzenia Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych.Kolegą życzę mokrych jajek.A koleżanką.... o kurcze. Czego mokrego można życzyć koleżanką?? :))) Pozdrawiam :Poldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 witam.............>>>>>>>>wesołych świąt<<<<<<<<.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monsun Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Witam,ja również chciałbym Wam Wszystkim życzyć spokojnych i wesołych świąt wielkiej nocy ... a także samych ciekawych trafień w terenie, gdyż weekend będzie trochę dłuższy ... aha, oraz pięknej pogody:)PozdrMarcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Również wszystkiego najlepzego z okazji Świat!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki. Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 bardzo bardzo bardzo mokrego poniedziałku oraz zdrowych i wesołych świąt !!pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigjack Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Wesołych Świąt,smacznego jajka i mokrego dyngusa dla wszystkich forumowiczówPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szefo Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Wesołych Świąt wszystkim no i mokrego dyngusa.pozdrSzefo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZZ Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Witam!Ja również życzę wszystkim uczestnikom forum wesołych i spędzonych w miłej atmosferze świąt oraz pogody sprzyjającej spacerom z piszczałką w wielkanocny poniedziałek.A przy okazji - kto oprócz mnie wybiera się w świąteczny poniedziałek na spacer?Pozdrawiam:-)SZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
warmiak Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Ja także życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt oraz mokrego Śmigusa-Dyngusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jadzia Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Witam,Ja również dołączam sie do życzeń świątecznych. Wszystkim mokrego jaja i milej rodzinnej atmosfery zyczy Jadzia.P.S.Zapomnialbym: super fantów w bieżącym i przyszłych sezonach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanshin Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Te kurczaki to bomba!!!Naprawde niezle!!!wesołych światSanshin Link to comment Share on other sites More sharing options...
mp Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 No to jeszcze ja ... :))) Wesołych ,pogodnych ,rodzinnych świąt Wielkanocnych, mokrego jajka i smacznego smigusa ...życzyŁukasz mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
mp Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 do tego jeszcze ... jak najmniej niewypałów i tym podobnego gówna" a jak najwiecej naprawde fajnych i wartosciowych znalezisk ;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartekl23 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Dołączam sie naturalnie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino(*) Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 i ja również:)) Wesołych Świąt!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudek82 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Ciepłych , pełnych radosnej nadziei świąt Zmartwychwstania Pańskiego , a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą . Zdrowia , szczęścia , humoru dobrego , a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa , smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka Na tę Wielkanoc życzyć Wam wypada ciepła domowego , miłości bliźniego , placka wybornego , spokoju świętego , życzę z całego serducha GUDEK pzdr. forumowiczów i nie tylko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolekcjoner (Marek Z) Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Spokojnych i radosnych Świąt wielkiej Nocy, smacznego jajka i mokrego DyngusażyczyMarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.