jacek1 Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa dla wszystkich Forumowiczów i ich bliskich, Redakcji Odkrywcy, Administratora tą drogą przesyła Jacek
Lawyer Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt i mokrego Śmigusa-Dyngusa.
bjar_1 Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Dołączam się do życzeń - Zdrowych ,Spokojnych i Wesołych Świąt ,no i Mokrego Dyngusa :P
sanshin Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Mokrego jajka smacznego ,dyngusa,niezłych fantów i oczywiście rodzinnej i ciepłej atmosfery życzę wszystkim na tym forum i w ogule wszystkim poszukiwaczom...pzdrSanshin
miggi1 Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Życzę wszystkim poszukiwaczom zdrowych, pogodnych (oby nie padało), obfitych nie tylko we wszelkie jadłą i napitki ale i w fanty Świąt Wielkanocnych.MIGGI1ps. Oby każdy z Was znalazł takie jajko u siebie.
Łukasz Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Witam! Jej Miggi, jakie fajne jajo :) A tak ode mnie:Ze swojej strony życzę Wam, Drodzy Koledzy poszukiwacze, abyście święta spędzili w gronie rodziny, świetnie się bawili, a w lany poniedziałek ćwiczyli rzut granatem wodnym :) Pozdrawiam, Łukasz
poldi Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Również chciałbym przekazać Wszystkim koleżanką i kolegą życzenia Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych.Kolegą życzę mokrych jajek.A koleżanką.... o kurcze. Czego mokrego można życzyć koleżanką?? :))) Pozdrawiam :Poldi
Gość Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 witam.............>>>>>>>>wesołych świąt<<<<<<<<..............
Monsun Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Witam,ja również chciałbym Wam Wszystkim życzyć spokojnych i wesołych świąt wielkiej nocy ... a także samych ciekawych trafień w terenie, gdyż weekend będzie trochę dłuższy ... aha, oraz pięknej pogody:)PozdrMarcin
mietek Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Również wszystkiego najlepzego z okazji Świat!!!!
marecki. Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 bardzo bardzo bardzo mokrego poniedziałku oraz zdrowych i wesołych świąt !!pzdr
bigjack Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Wesołych Świąt,smacznego jajka i mokrego dyngusa dla wszystkich forumowiczówPozdrawiam
Szefo Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Wesołych Świąt wszystkim no i mokrego dyngusa.pozdrSzefo
SZZ Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Witam!Ja również życzę wszystkim uczestnikom forum wesołych i spędzonych w miłej atmosferze świąt oraz pogody sprzyjającej spacerom z piszczałką w wielkanocny poniedziałek.A przy okazji - kto oprócz mnie wybiera się w świąteczny poniedziałek na spacer?Pozdrawiam:-)SZZ
warmiak Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Ja także życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt oraz mokrego Śmigusa-Dyngusa.
Jadzia Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Witam,Ja również dołączam sie do życzeń świątecznych. Wszystkim mokrego jaja i milej rodzinnej atmosfery zyczy Jadzia.P.S.Zapomnialbym: super fantów w bieżącym i przyszłych sezonach.
sanshin Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Te kurczaki to bomba!!!Naprawde niezle!!!wesołych światSanshin
mp Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 No to jeszcze ja ... :))) Wesołych ,pogodnych ,rodzinnych świąt Wielkanocnych, mokrego jajka i smacznego smigusa ...życzyŁukasz mp
mp Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 do tego jeszcze ... jak najmniej niewypałów i tym podobnego gówna" a jak najwiecej naprawde fajnych i wartosciowych znalezisk ;)))
gudek82 Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Ciepłych , pełnych radosnej nadziei świąt Zmartwychwstania Pańskiego , a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą . Zdrowia , szczęścia , humoru dobrego , a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa , smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka Na tę Wielkanoc życzyć Wam wypada ciepła domowego , miłości bliźniego , placka wybornego , spokoju świętego , życzę z całego serducha GUDEK pzdr. forumowiczów i nie tylko
Kolekcjoner (Marek Z) Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Spokojnych i radosnych Świąt wielkiej Nocy, smacznego jajka i mokrego DyngusażyczyMarek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.