Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)
43 minutes ago, balans napisał:

A to nie Nowa Huta z lat 50-tych?

Brawo balans. I to jest ta różnica pomiędzy fachowcem a miernym kopistą...

1648535712_demochichot.gif.f9294d5d3c0dc43478344df48d3ec5b3.gif

Edytowane przez Bartee
Napisano
Godzinę temu, Bartee napisał:

Brawo balans. I to jest ta różnica pomiędzy fachowcem a miernym kopistą...

😃Widzę, że zachowałeś sobie, z poprzedniego wcielenia mojego " wesołka". Całkiem możliwie, że jestem miernym kopistą, ale ty zawsze będziesz pajacem, bez względu czy byłes  Ba..., czy jesteś Ba..., czy bedziesz... kim bedziesz w kolejnym wcielonku? Jedno jest pewne,czekałeś , czekałeś i w końcu usmarkałes się z uciechy... I oki, śmiech to zdrowie, tym bardziej, że w ciężkich czasach.

Napisano (edytowane)
19 godzin temu, formoza58 napisał:

To prawda Balans, trochę żywiołowo to wyszło. " Skuchy" czasem wychodzą. Ale nieczęsto, prawda ? ;-) 

Prawda.

PS. Buda tego ekologicznego wehikułu była ciemno zielona, a ten pas z napisem POCZTA był czerwony. A oprócz samochodów ciężarowych ZiŁ?, ZiS? innych prawie nie było.

Edytowane przez balans
Napisano
Teraz, balans napisał:

Prawda.

Ano właśnie... A swoją drogą, gdybyś nie zauważył tej mojej  pomyłki, " wesoły fachowiec" nawet by tego nie zauważył, mimo , że cały czas łypie w poszukiwaniu..

PS. Czy taki furgonik działał  tylko tam?