MrArius Napisano 26 Październik 2018 Autor Share Napisano 26 Październik 2018 Witam poszukiwaczyPoszukuje kogoś z doświadczeniem w poszukiwaniu złota kto będzie chętny wybrać się na Ukrainę. Podroż spanie oraz wydatki zapewnione. Przedmiotem poszukiwań będzie złoto pozostawione w czasie wojny przez wiadomo kogo. Panowie z dalekich krain którzy odwiedzali tamte tereny kopali na głębokość kilku metrów żeby odzyskać co ich, wiec będzie potrzebny sprzęt za pomocą którego można mieć wgląd dość głęboko pod powierzchnie gruntu. Będzie pomoc Ukraińców a właściwie jednego który ma swój udział w tym przedsięwzięciu i pokaże gdzie należy szukać. Do przeszukania teren częściowo zarośnięty gęstwiną a częściowo rolniczy. Zbiory kukurydzy kończą się końcem października/ początkiem listopada wiec wtedy byłby wyjazd. Ja sam nie mam pojęcia o szukaniu czegokolwiek wiec jak już wspomniałem wymagam doświadczenia i sprzętu. Udział w zyskach lub sztywna kwota za wyjazd do dogadania.Dodam jeszcze ze ostatnio znaleziono tam depozyt w postaci monet który zapełnił do polowy wiadro. Zapraszam do kontaktu godswon1@yahoo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 Przez kogo to złoto zostawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 Ale się porobiło 😱😱😱 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 kałachy na miejscu dostaniemy czy trzeba przewiezć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 Panienki... a co ja napisałem 2018-10-26 17:56:42 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 Ale po co napisałeś, skoro jeszcze nikt nic nie odpisał? Zachciewa Ci się wyprawy po UA po złoto? Inni też by chcieli.Na ile alusów do Mercedesa może styknąć z podziału takiego złota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 Ja z gwiazdą jeździć nie będę- akurat się do innej wersji niemieckiej myśli motoryzacyjnej przymierzam :-)Ale fakt- MB123 to był najwygodniejszy samochód jaki miałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Październik 2018 Share Napisano 27 Październik 2018 Będą pewnie do kupienia po lekkiej stłuczce Audi i BMW z dobrze udokumentowanymi uszkodzeniami. Ale Ty taki zajadły, anty jesteś, że za darmo byś nie wzion;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Październik 2018 Share Napisano 27 Październik 2018 Misiu- wcześniej różnie bywało, ale od ponad dwudziestu lat tylko Oplami jeżdżę, pomijając dostawcze auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Październik 2018 Share Napisano 27 Październik 2018 jak to mówią kto ma Opla ten ma hopla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Październik 2018 Share Napisano 27 Październik 2018 Ty dowodzisz, że ani krzty prawdy w powyższym nie ma.Masz a nie jeździsz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.