fala Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 Jak ktoś nie czytał, to niech nadrabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 Mam mam! Kupiłem wznowienie bo 1 wydania osiągały duże ceny na rynku wtórnym. Jedno popołudnie i przeczytane.Z tego co kojarzę w poprzednim wydaniu były rysunki z różnymi szykami helikopterów - w tym tego niestety nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 W wydaniu z 1992 są tylko rysunki z rzutami bocznymi i górnym Huey'a" oraz rysunek stanowiska pilota. No i schematyczna mapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 7 Lipiec 2018 Share Napisano 7 Lipiec 2018 Książka warta lektury. Dobrze napisana, autor wprowadza czytelnika w sam środek działań wojennych min. w rejonie Doliny Ia Drang. Bardzo interesujące są informacje dotyczące technicznych aspektów lotu na helikopterze. Ilustrowana, w tym zdjęciami Masona. Jedne z lepszych, o ile nie najlepsze wspomnienia z tego teatru działań wojennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Lipiec 2018 Share Napisano 12 Lipiec 2018 Se kupiłem wznowienie po przeczytaniu tego wątku - nie żałuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.