woytas Napisano 4 Lipiec 2018 Napisano 4 Lipiec 2018 Mam mam! Kupiłem wznowienie bo 1 wydania osiągały duże ceny na rynku wtórnym. Jedno popołudnie i przeczytane.Z tego co kojarzę w poprzednim wydaniu były rysunki z różnymi szykami helikopterów - w tym tego niestety nie ma :(
Penetrator Napisano 5 Lipiec 2018 Napisano 5 Lipiec 2018 W wydaniu z 1992 są tylko rysunki z rzutami bocznymi i górnym Huey'a" oraz rysunek stanowiska pilota. No i schematyczna mapka.
Sōji Okita Napisano 7 Lipiec 2018 Napisano 7 Lipiec 2018 Książka warta lektury. Dobrze napisana, autor wprowadza czytelnika w sam środek działań wojennych min. w rejonie Doliny Ia Drang. Bardzo interesujące są informacje dotyczące technicznych aspektów lotu na helikopterze. Ilustrowana, w tym zdjęciami Masona. Jedne z lepszych, o ile nie najlepsze wspomnienia z tego teatru działań wojennych
vis1939 Napisano 12 Lipiec 2018 Napisano 12 Lipiec 2018 Se kupiłem wznowienie po przeczytaniu tego wątku - nie żałuje:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.