woytas Napisano 2 Maj 2018 Autor Share Napisano 2 Maj 2018 Panowie od weekendu w domu mam gości - wprowadziły mi się mrówki. Nie tam żadne faraonki czy coś w tym stylu. Pod domem jest mrowisko i małe wredne czarne dziadostwo znalazło dziurkę pod drzwiami i wynosi z kuchni co się da. Kto ma jakiś sprawdzony sposób na ich wyprowadzkę? Ocet, sól, prosze do pieczenia był.Odpada nowiczok, trotyl, brzoza, bomba atomowa - dzieci w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Maj 2018 Share Napisano 2 Maj 2018 Może zainwestować w mrówkojada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Maj 2018 Autor Share Napisano 2 Maj 2018 Sklepy z mrówkojadami otwarte od następnego poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 2 Maj 2018 Share Napisano 2 Maj 2018 Spróbuj przekupic forsą, jak nasze krajowe to za kasę się wyniosą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Maj 2018 Autor Share Napisano 2 Maj 2018 Kupiłem jakiś preparat w sklepie krzyzackim - oni znają się na eksterminacji narodów pracujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Maj 2018 Share Napisano 2 Maj 2018 Znaczy się w Lidlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Maj 2018 Autor Share Napisano 2 Maj 2018 W łobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 2 Maj 2018 Share Napisano 2 Maj 2018 Poproś sąsiadkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Maj 2018 Autor Share Napisano 2 Maj 2018 Sarin - nic takiego do domu nie wpuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Maj 2018 Autor Share Napisano 2 Maj 2018 Niemiecka chemia daje radę - co prawda to nie Dynamit Nobel AG ani Degussa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 2 Maj 2018 Share Napisano 2 Maj 2018 Bardziej ekologicznie weż na lepidło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 3 Maj 2018 Share Napisano 3 Maj 2018 /parenting.pl/naturalne-metody-na-pozbycie-sie-mrowek-z-domu-i-ogrodu-wideo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2018 Autor Share Napisano 3 Maj 2018 Niemiecka chemia dała radę. Dzisiaj pod drzwiami miałem grób zbiorowy. I zero obcych w domu. Armageddon normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Maj 2018 Share Napisano 12 Maj 2018 Te Wojtas, napisz co to za nazistowska chemia była. Się śmiałem, a dziś inwazja u mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Maj 2018 Autor Share Napisano 12 Maj 2018 Wrócę z konferencji i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Maj 2018 Autor Share Napisano 12 Maj 2018 Chyba tohttp://sklep-nasiona.pl/preparat-na-mrowki-w-plynie-arox-500-ml.htmlPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:58 13-05-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Maj 2018 Share Napisano 12 Maj 2018 Okej, sprawdzimy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 13 Maj 2018 Share Napisano 13 Maj 2018 Preparat zawierający fipronil, jest tylko 1 na rynku b.popularnej firmy na S, szukajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Maj 2018 Share Napisano 13 Maj 2018 Sytuacja opanowana - znalazłem żerowisko. Pasły się na miodzie z niedokręconego słoika. Było trochę na dnie, więc do wywalenia. Poza tym wypatrzyłem którędy przychodzą z dworu - dziura zalepiona silikonem. Niedobitki zostały zamrożone na śmierć sprężonym powietrzem do czyszczenia elektroniki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2018 Share Napisano 13 Maj 2018 Ale, że co?Bałeś się, że do końca Ci miód zeżrą i dlatego napalmem?A ile taka mrówka może zjeść? Żałowałeś im? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Maj 2018 Share Napisano 13 Maj 2018 Mnie to w sumie nie przeszkadzały, ale koleżanka małżonka smęciła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2018 Share Napisano 13 Maj 2018 Ze miodu nie lubi, czy że silikon śmierdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Maj 2018 Share Napisano 13 Maj 2018 Sylikon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2018 Share Napisano 13 Maj 2018 Jakaś gwiazdka" po rozwodzie oddała silikon... Musisz uważać, chyba że coś dla siebie z niego wymyślisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.