Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Musi przesławne ITS wyłączyli...Bo wtedy byś ylko" mknące za szybą tramwaje widział- bo Ty, kolejną zmianę świateł, stałbyś w korku :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2018 Nie wiem co zaś ten ITS ale akurat w ty temacie byłem pozytywnie zaskoczony...wszędzie drożno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 To takie coś, co kosztowało -set milionów złotych i miało zapewnić pierwszeństwo komunikacji zbiorowej. Czyli np tramy jadą, samochody osobowe stoją... a z nimi autobusy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Drożno jest tylko pomiędzy 22 a 6 ale tramwajów byś nie widział.Czasem nieco lepiej uda się przejechać w dzień przez miasto w niedzielę lub święto.Omijaj miasto gdy władze organizują maraton lub inna imprezę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2018 Ciekawe, ciekawe...i ekologiczne inaczej;)Jeszcze jedno pytanie...dlaczego na starówce czy okolicach widziałem tylko nowoczesne szynowce a w reszcie miasta jakieś przedpotopowe...przyznam że dla mnie to troszkę abstrakcyjne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 A to akurat inna bajka i zmienne koncepcje.Na dziś, w każdym przetargu, kupowany jest inny tabor- od poznańskiego, przez Skodę*, po jakieś inne wynalazki.W efekcie są momenty, gdy nowy stoi i nawet po centrum ProTramy jeżdżą.PS Bo wrocławską firmę, która remontowała i próbowała produkować, w ubiegłym roku kary dobiły...PS II- ale i te nowe, nie wszystkie mają np klimatyzację...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:53 22-01-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 A jeśli uważasz Stolycę zDolnego Śląska za cywilizacyjne centrum wszechświata, to... nie wiem, skąd do nas przyjechałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2018 Ot, takie przemyślenia z pierwszego razu;)Jak drugi raz mnie rzuci to będę już przygotowany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Jak masz czas to zalicz tramwajem trasę Książe - Leśnica.Bedziesz miał wiele czasu na obserwacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 W kanapki i termos z herbatą nie zapomnij się zaopatrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2018 To szynowce u Was takie powolne i zimne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 3 robi tę trasę coś w 1.5 godziny , zimno może i nie jest ale zgłodnieć można, dolicz jeszcze drugie tyle na powrót, a jakbyś jeszcze zamek w Deutsch-Lissa chciał obejrzeć to dzień z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.