Kot2016 Napisano 17 Grudzień 2017 Autor Napisano 17 Grudzień 2017 Żeby nie zaśmiecać forum: od czego są te elementy???? Nie mam pojęcie jak to nazwać,ogniwa???
toyotomi Napisano 17 Grudzień 2017 Napisano 17 Grudzień 2017 Fragment odznaki SPNa podstawie Ustawy z dnia 25 lutego 1948 r. o powszechnym obowiązku przysposobienia zawodowego, wychowania fizycznego i przysposobienia wojskowego młodzieży oraz o organizacji spraw kultury fizycznej i sportu powołano do życia paramilitarną Powszechną Organizację „Służba Polsce”. Wprowadzono tym samym powszechny obowiązek (inaczej przymus) „Służby Polsce” dla młodzieży w wieku od 16 do 21 lat.
Kot2016 Napisano 17 Grudzień 2017 Autor Napisano 17 Grudzień 2017 Toyotami co temat???? Tym zaśmiecam forum??? Następnym razem każdy elemencik będę wrzucać oddzielnie.
Hebda Napisano 17 Grudzień 2017 Napisano 17 Grudzień 2017 Toyotami"też nie wiem o co mu kaman,nie widze zaśmiecania
Pytanie
Kot2016
Żeby nie zaśmiecać forum: od czego są te elementy???? Nie mam pojęcie jak to nazwać,ogniwa???
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.