Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2018 Autor Share Napisano 18 Październik 2018 Jak ja Was nie lubię...Ale poprzedniej zagadki nie ruszyliście z miejsca :-) A związana z Forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Październik 2018 Share Napisano 18 Październik 2018 jakiś forumowicz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 19 Październik 2018 Share Napisano 19 Październik 2018 Ja kartek zdjętych nie mam i do tego nikt nie poznał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2018 Share Napisano 19 Październik 2018 Kijowski ale ja kartek nie odejme... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Październik 2018 Autor Share Napisano 24 Październik 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Październik 2018 Share Napisano 24 Październik 2018 Nic nie powiem, bo lubię spać dłużej niż do szóstej rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Październik 2018 Share Napisano 24 Październik 2018 Tatuś musiał mieć niezłe wtyki, skoro rolę załatwił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Październik 2018 Share Napisano 24 Październik 2018 Z tej okazji to święto państwowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Październik 2018 Autor Share Napisano 24 Październik 2018 Chyba co tak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Październik 2018 Share Napisano 24 Październik 2018 Z możliwością poszarżowania wózkiem po Lidlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Październik 2018 Autor Share Napisano 24 Październik 2018 Fala...Szkoły także będą kaput- chyba, że wymyślą opiekę nad uczniami- ciekawe, co mają zrobić rodzice, którzy idą do pracy.Ja, dla przykładu, będę miał centralnie w życi dzień wolny, bo już mam pewne ematy" pouzgadniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Październik 2018 Share Napisano 24 Październik 2018 Yety,mnie to i tak lotto bo u mnie nikt takich głupot (na razie) nie tworzy, nawet cztery krzaki mogę sobie w ogródku posadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Październik 2018 Share Napisano 24 Październik 2018 Zniewolenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Październik 2018 Share Napisano 25 Październik 2018 Straszydło-kamikaze nadal w akcji: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wypadek-beaty-szydlo-imielin-kolizja-kolumny-rzadowej/z5hfsbl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 25 Październik 2018 Share Napisano 25 Październik 2018 No patrz pan, ktoś się ośmielił na pasach przechodzić, przecież jej się należało przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Październik 2018 Share Napisano 25 Październik 2018 Przyrżnęli by raz, a dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 25 Październik 2018 Share Napisano 25 Październik 2018 Ciebie pogięło, chcesz powrotu miesięcznic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Październik 2018 Share Napisano 25 Październik 2018 Rwie mnie to, niech sobie sekta świętuje. Podobno wolność wyznania jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Październik 2018 Share Napisano 25 Październik 2018 http://krakow.onet.pl/wadowice-pobicie-wiceburmistrz-w-budynku-ratusza/jrxsy8chttp://wiadomosci.onet.pl/wybory-samorzadowe/kampania-na-slupa-i-na-znane-nazwisko-afera-w-podlodzkim-aleksandrowie/hv21nkq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Październik 2018 Share Napisano 25 Październik 2018 http://www.youtube.com/watch?v=Q1NipppqA4Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 25 Październik 2018 Share Napisano 25 Październik 2018 Ewolucjahttp://wiadomosci.onet.pl/swiat/indie-malpy-zabily-72-latka/7qzrs3f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Październik 2018 Autor Share Napisano 26 Październik 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 Orzeł złotonogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Październik 2018 Share Napisano 27 Październik 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.