mietek Napisano 22 Listopad 2017 Autor Share Napisano 22 Listopad 2017 Regulamin mowi iz posty sa wlasnoscia autora.Czyli opuszczajac forum administrator moze usunac moje posty jesli o to poprosze?Zgadza sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 22 Listopad 2017 Autor Share Napisano 22 Listopad 2017 To ze bedzie zarchiwizowane gdzies tam to OK, chodzi o usuniecie z forum Odkrywcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 Już się chcecie kasować" przecież do 1 stycznia jeszcze szmat czasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 Mieciu....Nie, z różnych powodów, i technicznych, i merytorycznych, jest to nie do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 Też bym chciał... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 Trolle też obejmuje ten problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 Dawniej się trolem nie było. Wypraszam sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 Widzisz co... małżeństwo z człowieka (?) robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 E tam, zacząłem kasztanić jeszcze przed ożenkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 No... ale za rączkę (?) już się prowadzaliście...I takie są teraz efekty- herbata, kot, pierdoły na Forum. No i trzeba więcej ofert przez ręce przepuścić. Ja się nawet zastanawiam, czy nieobecność Tyfusa nie jest spowodowana, że miast handlować, gdzieś fizycznie pracuje, w depresji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 A On czasem nie miał powiedzenia szlachta nie pracuje" ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nahen Napisano 22 Listopad 2017 Share Napisano 22 Listopad 2017 Jeśli można się wtrącić, to ci od szlachta nie pracuje" najczęściej łapią deprechę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 I psychoanaliza na forum darmowa. Jak kolega oceni moje podejście- pracuje kiedy mi się chce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nahen Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 ocenię tak jak swoje podejście - mam tak samo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nahen Napisano 23 Listopad 2017 Share Napisano 23 Listopad 2017 Ale żeby nie było mimo jakichś szlacheckich korzeni gdzieś z czasów króla Augusta, i herbu noszonego dumnie przez moich pradziadków jeszcze na przełomie XIX i XX wieku nie czuję się szlachcicem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.