Witam, Zakupiłem od kumpla za dyszkę takie coś widoczne na zdjęciach. Z tego co wyszukałem jest to klamra do paska Hitlerjugend. W sumie z przodu w google grafice oryginały wyglądają tak samo jak egzemplarz prze mnie posiadany. Z tyłu jest już troszkę lipa, bo nie znalazłem żadnej klamry z takim tyłem. Niezależnie od tego czy był to oryginał, czy nie. Są też jakieś numery. Przyszedłem tutaj prosić was o pomoc w potwierdzeniu oryginalności klamry. Mam nadzieję, że mi pomożecie :p Coś próbowałem robić papierem ściernym, ale efekty były marne przez co trochę tę klamrę porysowałem. :///
Pytanie
Yahoo358
Witam,
Zakupiłem od kumpla za dyszkę takie coś widoczne na zdjęciach. Z tego co wyszukałem jest to klamra do paska Hitlerjugend. W sumie z przodu w google grafice oryginały wyglądają tak samo jak egzemplarz prze mnie posiadany. Z tyłu jest już troszkę lipa, bo nie znalazłem żadnej klamry z takim tyłem. Niezależnie od tego czy był to oryginał, czy nie. Są też jakieś numery. Przyszedłem tutaj prosić was o pomoc w potwierdzeniu oryginalności klamry. Mam nadzieję, że mi pomożecie :p
Coś próbowałem robić papierem ściernym, ale efekty były marne przez co trochę tę klamrę porysowałem. :///
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.