Vincent_Vega_69 Napisano 9 Październik 2017 Autor Share Napisano 9 Październik 2017 Opisane jako Mszczonów jednak nie sposób ustalić czy faktycznie tak jest. Może kiedyś pojawi się jakaś fotografia z numerem czołgu 345 a jednocześnie punktem odniesienia w Mszczonowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 9 Październik 2017 Autor Share Napisano 9 Październik 2017 Opisane jako Mszczonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 23 Październik 2017 Autor Share Napisano 23 Październik 2017 Kilka fotek ostatnio było do wzięcia. Niektóre udało mi się innych nie kupiłem. Na początek Nowy Rynek widziny z ulicy Warszawskiej na stronę południowo zachodnią. Widać ruiny ratusza miejskiego ale od tyłu" czyli od Nowego Rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 23 Październik 2017 Autor Share Napisano 23 Październik 2017 Podwórze między ulicą Grójecką i Sienkiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 23 Październik 2017 Autor Share Napisano 23 Październik 2017 Opisane jako Mszczonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 23 Październik 2017 Autor Share Napisano 23 Październik 2017 Podobnie jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 23 Październik 2017 Autor Share Napisano 23 Październik 2017 Groby żołnierzy na mszczonowskim cmentarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 26 Październik 2017 Autor Share Napisano 26 Październik 2017 ulica Rawska widok na wylot ulicy Grójeckiej. Foto zrobione z mostku na Okrzeszy w stronę północną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 27 Październik 2017 Share Napisano 27 Październik 2017 Z Allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 27 Październik 2017 Share Napisano 27 Październik 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 27 Październik 2017 Share Napisano 27 Październik 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 27 Październik 2017 Share Napisano 27 Październik 2017 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 28 Październik 2017 Autor Share Napisano 28 Październik 2017 Formoza58, czy to są fotki z aktualnych aukcji Allegro??? Jeśli tak to czy możesz podesłać mi linka do nich? vegaaaaa@gmail.com szukałem ale nie natrafiłem na nie na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 28 Październik 2017 Share Napisano 28 Październik 2017 Już masz mail-a w skrzynce ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 9 Listopad 2017 Autor Share Napisano 9 Listopad 2017 Ulica Rawska - fotografia w stronę północną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 16 Listopad 2017 Autor Share Napisano 16 Listopad 2017 Ulica Rawska widok na południe. Zdjęcie zrobione ze skrzyżowania z ulicą Grójecką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 18 Listopad 2017 Share Napisano 18 Listopad 2017 Mszczonów Polen Panzer Regiment II Zerstörter Pz. III" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 18 Listopad 2017 Share Napisano 18 Listopad 2017 Panzerspähwagen Sdkfz. 232 Pz. Regiment II Mszczonów im Powiat Żyrardowski Polen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 19 Listopad 2017 Autor Share Napisano 19 Listopad 2017 Przyglądam się ostatniej focie i nie mogę dopasować jej do Mszczonowa i okolicy... hmmm... Może ktoś pomoże? W tle widać coś jak kościół lub pałacyk ale w okolicy i samym Mszczonowie nic o podobnym kształcie nie kojarzę, Samochód pancerny - też nie widziałem takiego na żadnej fotce z Mszczonowa i okolicy natomiast taką lub bardzo podobną kostką wyłożona była ówcześnie droga z Warszawy do Rawy Maz. przez Mszczonów. Może ten pojazd opancerzony będzie podpowiedzią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 19 Listopad 2017 Share Napisano 19 Listopad 2017 A czy te opisy przy dwoch ostatnich zdjeciach, to opisy na ich odwrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent_Vega_69 Napisano 19 Listopad 2017 Autor Share Napisano 19 Listopad 2017 Sprawdziłem na aukcji i ten opis to opis sprzedającego. Na odwrocie jest tylko numer 247. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 19 Listopad 2017 Share Napisano 19 Listopad 2017 Powiem szczerze, że jakieś dziwne są te opisy w kombinacji" polsko- niemieckiej.Może sprzedający żle zidentyfikował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 19 Listopad 2017 Share Napisano 19 Listopad 2017 Ale nie, dzięki Tobie Vincent Vega 69 poznaję Mszczonów ;-)Przyjrzyj się tej wieży kościelnej na ostatnim zdjęciu. Niewyrażny, ale kontury tego w Mszczonowie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi