Armand Protech Napisano 6 Lipiec 2017 Share Napisano 6 Lipiec 2017 Witam wszystkich. Przymierzam się do kupna nowego wykrywacza za 1500 zł. Obecnie używam kanarka Garret Ace 250. Sprzęcik dobry ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i szukam czegoś lepszego pod drobnice ;) Jak myślicie jaki sprzęt wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 7 Lipiec 2017 Share Napisano 7 Lipiec 2017 W niku masz odpowiedź Cwaniacka reklama $$$$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek28 Napisano 7 Lipiec 2017 Share Napisano 7 Lipiec 2017 Może 350 lub 300i idź za ciosem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 7 Lipiec 2017 Share Napisano 7 Lipiec 2017 Tiaaa pewno😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armand Protech Napisano 7 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2017 Heh nie reklamuje nickiem :) wlasnie mysle nad 350 bo dobrze mi się latało z kanarkiem :) Z drugiej strony ostatnio jak szukalem, na alledrogo znalazłem za podobne pieniądze Teknetics Eurotec Pro z cewką 13 DD Karma bułgarskiej firmy w zestawie. Co byscie powiedzieli zarówno o sprzęcie jak i o cewce :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benekpe Napisano 12 Lipiec 2017 Share Napisano 12 Lipiec 2017 A co powiecie na wykrywacz Fortuna M3? Sprzet za 650zł, który osiągami nie ustępuje podobno Alterowi71. Kilka ciekawych filmów na YT pojawiło się z udziałem tego detektora i Altera. Podobno niebawem będzie on dostępny w polskiej dystrybucji - podobnie zresztą jak serwis.Co do ET Pro 11DD - to muszę przyznać że udało mi się nim kopać naprawdę głęboką militarkę w miejscach mocno przechodzonych przez detektorystów. Cewka 11DD wcale nie jest taka płytka - w moim odczuciu wręcz przeciwnie. ET Pro 11DD to bardzo dobry i skuteczny detektor w swoim przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A.D.M. Napisano 12 Lipiec 2017 Share Napisano 12 Lipiec 2017 Et Pro w swoim przedziale cenowym jest bezkonkurencyjny...:-) Szybkość, separacja, dyskryminacja.Cewki f-my Karma nie znam, lecz jej waga przeraża: na YT jeden koleś podaje, że waży toto ok 700 gram, a to dużo...nawet bardzo dużo, gdy sam detektor waży ok 1 kg. Znaczy to, że przy cewce Karma zestaw leci na pysk" ... Proponuję sprawdzonego Detecha Ultimate ( waga poniżej 500 gram ) Na tej cewce osiągi tego sprzęciku są więcej niż zadowalające...:-) Do pełni szczęścia brak jedynie strojenia do gruntu. Jego brak powoduje że sprzęcik nieco się dławi" na trudniejszych i bardziej zaśmieconych miejscówkach, ale czegóż tu wymagać w tych pieniądzach...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CafeRacer Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 Ja ze swojej strony również polecam ET pro + cewka Nel Tornado.Moim skromnym zdaniem piszczałka daje rade.Cewka 560 gr jest niezłą kosiarką na drobnice ale głębszą militarką też nie pogardzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alun Napisano 11 Styczeń 2018 Share Napisano 11 Styczeń 2018 Witam serdecznie wszystkich chciałbym odświeżyć nieco temat mianowicie po roku przerwy chciałbym ponownie zacząć biegać z piszczałką i mam dylemat co wybrać chodziłem już wiec mam obycie co nieco ze sprzętem interesuje mnie używka bo na nowy mnie nie stać i mam wybrane sprzęty ale chciałbym waszych wypowiedzi co mieli styczność z owymi sprzętami 1. Teknetick Omega 8000 11DD2. Macro Racer wiem ze pierwsze modele miały wadliwe cewki 3. Treasure Pro 4. Xterra 70 chyba ze proponujecie coś innego a nastawiony jestem na kolor monciaki itp.Pozdrawiam i dzieki za ewentualną pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 12 Styczeń 2018 Share Napisano 12 Styczeń 2018 za 1,5k to kupisz w bdb stanie xterre 705 z cewką 10.5dd 7,5kHz teraz jest bardzo dobry okres na zakupy. Bliżej wiosny ceny będą rosły niezależnie od zmian ustawowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alun Napisano 17 Styczeń 2018 Share Napisano 17 Styczeń 2018 Tak wiem ze jest dobry okres ale do 705 nie jestem przekonany ponieważ koleś miał co z nim biegałem i jest nie stabilny i szybko go sprzedał i wyczytałem jeszcze z argo z cewka DD jest dobry i głęboki a tak jak pisałem kolor mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 17 Styczeń 2018 Share Napisano 17 Styczeń 2018 teresa niestabilna? żartujesz! Ja cię przekonywać nie będę, tylko poddałem pomysł, ale co do stabilności serii xterra to jest niepodważalna, bardziej użytkownik cos może pomieszać ale nie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 23 Styczeń 2018 Share Napisano 23 Styczeń 2018 A np Co Gold maxx Power 18kHz? Kosa na drobnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 23 Styczeń 2018 Share Napisano 23 Styczeń 2018 Xp Gold maxx Power ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.