mlody2553 Napisano 1 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2017 Witam poproszę o id :) zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody2553 Napisano 3 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2017 No koledzy fachowcy wiem że wiecie i że jesteście w stanie mi pomóc. Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 8 Lipiec 2017 Share Napisano 8 Lipiec 2017 Kolego nie licz na konkretną identyfikację . Jakaś wpinka bez kontekstu militarnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 8 Lipiec 2017 Share Napisano 8 Lipiec 2017 Narvikschild ma podobną symbolikę. Jest kotwica i śmigło. Wg mnie może być też kontekst militarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 9 Lipiec 2017 Share Napisano 9 Lipiec 2017 Kotwica + śmigło to symbol wojsk balonowych z pocz. XX w , co za nacja nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 9 Lipiec 2017 Share Napisano 9 Lipiec 2017 http://pl.wikipedia.org/wiki/Wojska_balonowe_(II_RP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody2553 Napisano 10 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2017 Został znaleziony przez kolegę na pozycjach niemieckich lecz później siedzieli też tam Polacy i Rosjanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.