Dzisiaj w lesie trafiłem na taki właz w ziemi był zakopany na głębokości około metra. Znajduje się na dnie wąskiego wąwozu głębokiego na 3-4 metry. Po Uniesieniu klapy w środku była woda (capiła jak szambo) kijem ok 3m nie dotknąłem dna. W odległości kilku metrów trafiłem na drugi bliźniaczy właz w tym samym wąwozie. Na mapach nie znalazłem nic poza lasem w tym rejonie. W pobliżu niema żadnych zabudować według starych map też nie było. Proszę o podpowiedź co to może być jakaś studnia czy inne ustrojstwo. Zakopałem to żeby nikt się nie wpierniczył.
Pytanie
Vaisor
Dzisiaj w lesie trafiłem na taki właz w ziemi był zakopany na głębokości około metra. Znajduje się na dnie wąskiego wąwozu głębokiego na 3-4 metry. Po Uniesieniu klapy w środku była woda (capiła jak szambo) kijem ok 3m nie dotknąłem dna. W odległości kilku metrów trafiłem na drugi bliźniaczy właz w tym samym wąwozie. Na mapach nie znalazłem nic poza lasem w tym rejonie. W pobliżu niema żadnych zabudować według starych map też nie było.
Proszę o podpowiedź co to może być jakaś studnia czy inne ustrojstwo. Zakopałem to żeby nikt się nie wpierniczył.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.