armando86 Napisano 21 Marzec 2017 Autor Napisano 21 Marzec 2017 Witam. Wpadły mi takie o to części wyglądają na od broni ta pierwsza z zakończeniem kulistym przypomina od tej z repliki z okresu napoleońskiego. zdjęcie wrzucę niżej. Z góry dziękuje za pomoc w id i pozdrawiam
Erih Napisano 28 Marzec 2017 Napisano 28 Marzec 2017 Szklana inkrustacja w gałce meblowej, czemu nie - jeżeli chodzi o wgłębienie na czubku. Widziałem podobne zdobienia na szufladkach starej wagi laboratoryjnej (XIX wiek)
armando86 Napisano 28 Marzec 2017 Autor Napisano 28 Marzec 2017 Erih tak dokładnie chodzi o to wgłębienie z ostatniego zdjęcia, nieopodal znalazłem odważnik wagowy z końca XIX w
armando86 Napisano 21 Marzec 2017 Autor Napisano 21 Marzec 2017 Witam. Wpadły mi takie o to części wyglądają na od broni ta pierwsza z zakończeniem kulistym przypomina od tej z repliki z okresu napoleońskiego. zdjęcie wrzucę niżej. Z góry dziękuje za pomoc w id i pozdrawiam
armando86 Napisano 21 Marzec 2017 Autor Napisano 21 Marzec 2017 zaznaczony element tego podobnego co ja znalazłem
Erih Napisano 29 Marzec 2017 Napisano 29 Marzec 2017 Jakiego typu odważnik i jakiej wagi ? Tzn ile ważył?
Korabkow Napisano 21 Marzec 2017 Napisano 21 Marzec 2017 Nie ma to nic wspólnego z pistoletem,który pokazałeś ani z innym rodzajem broni.
armando86 Napisano 28 Marzec 2017 Autor Napisano 28 Marzec 2017 Korabkow masz rację to nie jest część od broni, w tym wgłębieniu na zdjęciu obok są widoczne resztki szkła kolor turkusowy, może to uchwyt od jakiegoś mebla?
Pytanie
armando86
Witam. Wpadły mi takie o to części wyglądają na od broni ta pierwsza z zakończeniem kulistym przypomina od tej z repliki z okresu napoleońskiego. zdjęcie wrzucę niżej. Z góry dziękuje za pomoc w id i pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.