armando86 Napisano 1 Marzec 2017 Autor Napisano 1 Marzec 2017 Witam. Wpadło mi coś takiego nie ma mocowania jak medaliki itd mi to wygląda na coś odpustowego albo dla turystów ale równie dobrze mogę się mylić. Szer.1,80 cm. Pozdrawiam i z góry dziękuje za id. pozdrawiam
armando86 Napisano 2 Marzec 2017 Autor Napisano 2 Marzec 2017 żeton do gry to dobry trop :) ja bardziej liczyłem że coś z III rzeszy wiadomo że hitlerowcy mieli zamiłowania do okultyzmu :)
Erih Napisano 2 Marzec 2017 Napisano 2 Marzec 2017 Tyle że na tym żetonie nie ma ani połowy znaku występującego w okultyzmie.
Omasz Napisano 3 Marzec 2017 Napisano 3 Marzec 2017 Trochę jak organizacja Hydra ze świata Marvela :P. Kapitan Ameryka , Ironman , Hulk ... chyba te klimaty.
armando86 Napisano 3 Marzec 2017 Autor Napisano 3 Marzec 2017 mi ośmiornica z czaszką też kojarzy się z Hydrą:) ale co powiecie na temat tego co jest z drugiej strony?
armando86 Napisano 3 Marzec 2017 Autor Napisano 3 Marzec 2017 G1ml1 dzięki:) a dokładnie jest toWIEDŹMIN nilfgaardzki grosz PRZEKLĘTA MONETA
Pytanie
armando86
Witam. Wpadło mi coś takiego nie ma mocowania jak medaliki itd mi to wygląda na coś odpustowego albo dla turystów ale równie dobrze mogę się mylić. Szer.1,80 cm. Pozdrawiam i z góry dziękuje za id. pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.