woytas Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Jak krowie na rowie a ten nie czai :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2017 Ty ić dalej smog robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 To, że fefnaście to się domyślam, ale czy clonezilla też. Bo u mnie było podobnie,a ten programik dał radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Po postawieniu systemu na nowym dysku i po sklonowaniu na niego starego dysku system zostanie nadpisany i klops. Jeżeli sklonujesz cały stary dysk 1:1 na nowy dysk system XP wraz z programami będzie dalej działał. Więc nie wiem po co ta nowa instalka. Chyba że chodzi ci o inna partycję niż C: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Sonic jaskiniowcowi to budowę koła możesz tłumaczyć ;) Jemu szpec na gwałt i to domowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2017 No...to teraz gry plan musi być inny.Padł... kaput... Czyli muszę teraz postawić wirtualnie XP na Win8 lub Win10... Co, jak czytałem w sumie się nie da :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 To teraz załóż nowy wątek. I już nie pisz o gwałcie tylko o stałym związku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2017 Znów się wybroniłeś?Już rozumiem, dlaczego minister o zmianie w sądownictwie mówi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Się nie wybroniłem . Wyrok będzie 31 stycznia. Ale som pozytywy. Do wczoraj pryszczaty twierdził że obrażam go w knajackim jezyku. Wczoraj stwierdził był ze go lżę. Ma nowe słowo w swoich zasobach. Niemniej jednak nie potrafił powiedzieć co to ostukiwanie". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2017 A mnie się widzi, że coś musi być na rzeczy...Kto to widział, żeby niewinnego tyle razy do sądu podawać...Na Ciebie, po prostu i jeszcze, odpowiedniego paragrafu nie znaleźli.. a może i nie napisali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Nie ma niewinnych. Są źle przesłuchani. A że zachodzi to w moim przypadku...... Błąd? Zaniedbanie? Okłamywanie Sądu przez pryszczatego?Nie wiem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2017 Ja coś dokładnie... odwrotnego miałem na myśli.Musi Ty jakiś układ zawarłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Ja?????????? Kpisz czy o drogę pytasz? Gdzie mnie do układów? Jedyny układ jaki został zawarty odnośnie mojej osoby (nie napiszę : w stosunku :P) to żeby nie walić czerwonej. I nie było to w sądzie. :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.