wodzirej Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Myślałem o kupnie pinpointera MI-6.Dodam, że posiadam wykrywacz EuroAce.Co o nim sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Osobiście myślę że warto. Jeżeli cena będzie około 1000zł to nie jest majątek dla posiadaczy Deusa z którym pinpointer współpracuje. Kilka zalet za : jak go się zgubi, to nawet jak jest wyłączony, to można go odnaleźć nawet po kilku tygodniach,- 50 poziomów czułośći,- zatapialny na 20 stóp (około 6 m.},- wytrzymałość bateri do 90 godzin,- 5 lat gwarancji." Link to comment Share on other sites More sharing options...
front247 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 dyskryminacja to jest ta cecha na która czekałem w pinpointerach,idealny gadzet na smietniki do poszukiwań bez wykrywacza.Cena chyba nie taka straszna zważając na mozliwości. Garret za 7 stówek czuje że spadnie mu ostro popyt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beaviso Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 MI-6 jest już do kupienia?M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benekpe Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Jeszcze nie. Jego premiera zbiegnie się z wydaniem nowej wersji softu do Deusa - w końcu ma współpracować z panelem i słuchawkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
front247 Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Benek ,masz jakies informacje co do premiery softu do deusa? Bo pointer z xp że istnieje i bedzie miał swoją premiere to jest już 100 % pewne,a soft...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benekpe Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Nowy soft, a co za tym idzie krecik mają być dostępne już w lutym - ale ile w tych zapowiedziach jest prawdy? Pożyjemy, zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro-Digger Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Wstrzymywałem się do tej pory z kupieniem pinpointera ,ale chyba nadchodzi czas żeby to zmienić ,mam nadzieje że nie będzie bardzo drogi ,bo ceny Deusa szybują w górę i to grubo .Nowy soft, nowe akcesoria ,jest niestety i nowa cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodzirej Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 Pinpointer jest już w sprzedaży. Można go kupić m.in. na allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.