wodzirej Napisano 2 Styczeń 2017 Share Napisano 2 Styczeń 2017 Myślałem o kupnie pinpointera MI-6.Dodam, że posiadam wykrywacz EuroAce.Co o nim sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 10 Styczeń 2017 Share Napisano 10 Styczeń 2017 Osobiście myślę że warto. Jeżeli cena będzie około 1000zł to nie jest majątek dla posiadaczy Deusa z którym pinpointer współpracuje. Kilka zalet za : jak go się zgubi, to nawet jak jest wyłączony, to można go odnaleźć nawet po kilku tygodniach,- 50 poziomów czułośći,- zatapialny na 20 stóp (około 6 m.},- wytrzymałość bateri do 90 godzin,- 5 lat gwarancji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front247 Napisano 11 Styczeń 2017 Share Napisano 11 Styczeń 2017 dyskryminacja to jest ta cecha na która czekałem w pinpointerach,idealny gadzet na smietniki do poszukiwań bez wykrywacza.Cena chyba nie taka straszna zważając na mozliwości. Garret za 7 stówek czuje że spadnie mu ostro popyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 11 Styczeń 2017 Share Napisano 11 Styczeń 2017 MI-6 jest już do kupienia?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benekpe Napisano 11 Styczeń 2017 Share Napisano 11 Styczeń 2017 Jeszcze nie. Jego premiera zbiegnie się z wydaniem nowej wersji softu do Deusa - w końcu ma współpracować z panelem i słuchawkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front247 Napisano 13 Styczeń 2017 Share Napisano 13 Styczeń 2017 Benek ,masz jakies informacje co do premiery softu do deusa? Bo pointer z xp że istnieje i bedzie miał swoją premiere to jest już 100 % pewne,a soft...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benekpe Napisano 14 Styczeń 2017 Share Napisano 14 Styczeń 2017 Nowy soft, a co za tym idzie krecik mają być dostępne już w lutym - ale ile w tych zapowiedziach jest prawdy? Pożyjemy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 15 Styczeń 2017 Share Napisano 15 Styczeń 2017 Wstrzymywałem się do tej pory z kupieniem pinpointera ,ale chyba nadchodzi czas żeby to zmienić ,mam nadzieje że nie będzie bardzo drogi ,bo ceny Deusa szybują w górę i to grubo .Nowy soft, nowe akcesoria ,jest niestety i nowa cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzirej Napisano 27 Marzec 2017 Autor Share Napisano 27 Marzec 2017 Pinpointer jest już w sprzedaży. Można go kupić m.in. na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.