wodzirej Napisano 2 Styczeń 2017 Napisano 2 Styczeń 2017 Myślałem o kupnie pinpointera MI-6.Dodam, że posiadam wykrywacz EuroAce.Co o nim sądzicie?
krank Napisano 10 Styczeń 2017 Napisano 10 Styczeń 2017 Osobiście myślę że warto. Jeżeli cena będzie około 1000zł to nie jest majątek dla posiadaczy Deusa z którym pinpointer współpracuje. Kilka zalet za : jak go się zgubi, to nawet jak jest wyłączony, to można go odnaleźć nawet po kilku tygodniach,- 50 poziomów czułośći,- zatapialny na 20 stóp (około 6 m.},- wytrzymałość bateri do 90 godzin,- 5 lat gwarancji."
front247 Napisano 11 Styczeń 2017 Napisano 11 Styczeń 2017 dyskryminacja to jest ta cecha na która czekałem w pinpointerach,idealny gadzet na smietniki do poszukiwań bez wykrywacza.Cena chyba nie taka straszna zważając na mozliwości. Garret za 7 stówek czuje że spadnie mu ostro popyt.
benekpe Napisano 11 Styczeń 2017 Napisano 11 Styczeń 2017 Jeszcze nie. Jego premiera zbiegnie się z wydaniem nowej wersji softu do Deusa - w końcu ma współpracować z panelem i słuchawkami.
front247 Napisano 13 Styczeń 2017 Napisano 13 Styczeń 2017 Benek ,masz jakies informacje co do premiery softu do deusa? Bo pointer z xp że istnieje i bedzie miał swoją premiere to jest już 100 % pewne,a soft...?
benekpe Napisano 14 Styczeń 2017 Napisano 14 Styczeń 2017 Nowy soft, a co za tym idzie krecik mają być dostępne już w lutym - ale ile w tych zapowiedziach jest prawdy? Pożyjemy, zobaczymy.
Pro-Digger Napisano 15 Styczeń 2017 Napisano 15 Styczeń 2017 Wstrzymywałem się do tej pory z kupieniem pinpointera ,ale chyba nadchodzi czas żeby to zmienić ,mam nadzieje że nie będzie bardzo drogi ,bo ceny Deusa szybują w górę i to grubo .Nowy soft, nowe akcesoria ,jest niestety i nowa cena.
wodzirej Napisano 27 Marzec 2017 Autor Napisano 27 Marzec 2017 Pinpointer jest już w sprzedaży. Można go kupić m.in. na allegro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.