aeaa Napisano 4 Grudzień 2016 Share Napisano 4 Grudzień 2016 http://odkrywca.pl/tejon-czy-xp-goldmaxx-power-co-wybrac,700318.htmlnie wiem czy czytałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 4 Grudzień 2016 Share Napisano 4 Grudzień 2016 Tejon nad morzem się nie sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 4 Grudzień 2016 Share Napisano 4 Grudzień 2016 Dlaczego? Do suszenia kąpielówek, pod warunkiem odpowiedniego ustawienia będzie niezły. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambodza1992 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2016 chodzę tylko po jeziorach i polach nad morze mam za daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 4 Grudzień 2016 Share Napisano 4 Grudzień 2016 No to po co cały czas wspominasz o morzu?P.S.Stąpanie po wodzie to mocny numer. Był jeden taki podobno, ale dawno umarł. Masz z tego chodzenia po jeziorze jakiś filmik gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambodza1992 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2016 Kolegoczytałeś dokładnie?? moje posty, nic tam nie ma o morzu.Tylko jeziora jak w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytajnick Napisano 4 Grudzień 2016 Share Napisano 4 Grudzień 2016 hahaha , no to żeście sobie pogadali :-D Naprawdę mocna , aż się popłakalem :-DKolego kambodża1992 wybież coś z Tesoro , będziesz zadowolony . To proste ale bardzo skuteczne wykrywacze ! Vistę sobie daruj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytajnick Napisano 4 Grudzień 2016 Share Napisano 4 Grudzień 2016 hahaha , no to żeście sobie pogadali :-D Naprawdę mocne , aż się popłakalem :-DKolego kambodża1992 wybierz coś z Tesoro , będziesz zadowolony . To proste ale bardzo skuteczne wykrywacze ! Vistę sobie daruj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambodza1992 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2016 są tesoro na allegro lub u DENATA z cewkami CC lub DD które w praktyce sa leprze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 4 Grudzień 2016 Share Napisano 4 Grudzień 2016 Można zapytać Denata. Ale nie wiadomo czy będzie rozmowny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 4 Grudzień 2016 Share Napisano 4 Grudzień 2016 Ale pojechałeś z tym Denatem" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambodza1992 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2016 no sorki DENAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambodza1992 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2016 chyba za dużo procentów trzeba iść spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Nie wybieram się w zaświaty, przynajmniej w przeciągu kilku najbliższych lat a Tejon akurat bardzo dobrze sprawdza się nad morzem, tak się zdarzyło, że mam blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Taaa, na pewno. Zwłaszcza w zasolonym, mokrym piachu... Może na minimalnej czułości... Mógłbyś Raned nie fantazjować od rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Ja nie fantazjuję, bo Tejona używałem także na mokrym piasku bałtyckim przez ok 5,5 roku ze świetnymi rezultatami. Idel a jak nazwać twoje fantazje o kupnie działki i budowie domu w miejscowości I.... gdzie spotkaliśmy się kilka lat temu i chciałeś pozbyć się konkurencji?: Mega Kłamstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Jakiej działki? Nigdy nie kupowałem żadnej działki. Mam dwie posesje i obie odziedziczyłem...Raned, przyjacielu, weź Ty może jakieś stosowne" leki...Jakiej konkurencji? Ciebie? jesteś Inżynierem sieciowym? Projektujesz systemy przemysłowe? Jeśli tak, to może rzeczywiście miałem z Tobą jakieś konkurencyjności" okołomerytoryczne. Ale widno sklera mi zatarła Twój obraz w pamięci...Ok, po plaży, to i ja chodziłem nawet z Eagle Spectrum i ... paradoksalnie najwięcej nim znalazłem. Chadzałem też z Vaquero, bo lekki i dobrze mieści się w plecaku, co nie zmienia faktu, że wszystkie te detektory po prostu są beznadziejne w mokrym piachu. Ze znanych mi sprzętów tylko produkty Minelaba zachowują się w takich warunkach dobrze...Ale wiadomo ... najlepiej na wykrywaczach zna się stały bywalec Izdebna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Każdego wykrywacza można używać nawet na mokrym słonym piachu. Nawet takie PRYMITYWNE BADZIEWIE jak Tesoro. Tyle że jest to upierdliwe, bardzo ogranicza możliwości nastaw i wymusza inne ograniczenia. W ogóle bez porównania do FBS, które też mają problem, ale radzą sobie nieporównanie lepiej. Bo do tego je wymyślono, żeby sobie radziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Sądzę, że to nie tylko sprawa FBS'a, bo terki też są niezgorzej (jak na te warunki) radzą na mokrej plaży.Oczywiście, że liderem są Exy i Exopochodne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Nieszczęściem tego i innych forum są trole forumowe. Na tę chorobę to ani stosowne" leki, ani kompromitowanie nie pomoże. Po nich spływa jak po kaczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Zacznij sprzedawać naiwniakom leki homeopatyczne albo odpusty, na pewno nie będziemy Ci przeszkadzali. Odnalazłbyś się w tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Jak się nie posiada wiedzy ani kultury to tylko w ten sposób można próbować łyszczeć". Niemniej jednak użytkownicy forum potrafią to właściwie ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 5 Grudzień 2016 Share Napisano 5 Grudzień 2016 Brzęczek ma rację, Raned. Ty się bracie rozminąłeś z powołaniem.Powinieneś też rozważyć prowadzenie kursów megalomanii oraz przekonania o własnych racjach dla nieśmiałych i zakompleksionych. Zbiłbyś fortunę.Żebyś ty chociaż te urządzenia, którymi kupczysz skonstruował. Ba, zaprojektował chociaż. Chociaż fragment. No chociaż polutował PCB... Zupełnie nie rozumiem jaką przyjemność czerpiesz w konfrontacji handlarza z inżynierami.Chyba coś jak ten pijaczek z kręgów Polonii amerykańskiej, który zaczepił Gołotę na ulicy, dostał w machę, a potem chodził i chwalił się, że bił się z Gołotą.Taka anegdotka lokalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambodza1992 Napisano 5 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2016 Witam i żegnampo raz kolejny główny temat zszedł na psy.co kupie to kupię a ty kolego Brzęczyk znowu rozwaliłeś całą atmosferę na forum.Trzymaj tak dalej jesteś niezły w tym co robisz.Nie pozdrawiam.A reszcie kolegom dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 6 Grudzień 2016 Share Napisano 6 Grudzień 2016 Idel, wiesz co ja sobie robię z twojego bycia inżynierem i chełpienia się tym wielkim osiągnięciem"... m.in. za moje pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.