aeaa Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 http://odkrywca.pl/tejon-czy-xp-goldmaxx-power-co-wybrac,700318.htmlnie wiem czy czytałeś...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 Tejon nad morzem się nie sprawdzi.
IdeL Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 Dlaczego? Do suszenia kąpielówek, pod warunkiem odpowiedniego ustawienia będzie niezły. ;D
kambodza1992 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Napisano 4 Grudzień 2016 chodzę tylko po jeziorach i polach nad morze mam za daleko
Brzęczyszczykiewicz Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 No to po co cały czas wspominasz o morzu?P.S.Stąpanie po wodzie to mocny numer. Był jeden taki podobno, ale dawno umarł. Masz z tego chodzenia po jeziorze jakiś filmik gdzieś?
kambodza1992 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Napisano 4 Grudzień 2016 Kolegoczytałeś dokładnie?? moje posty, nic tam nie ma o morzu.Tylko jeziora jak w temacie.
pytajnick Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 hahaha , no to żeście sobie pogadali :-D Naprawdę mocna , aż się popłakalem :-DKolego kambodża1992 wybież coś z Tesoro , będziesz zadowolony . To proste ale bardzo skuteczne wykrywacze ! Vistę sobie daruj .
pytajnick Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 hahaha , no to żeście sobie pogadali :-D Naprawdę mocne , aż się popłakalem :-DKolego kambodża1992 wybierz coś z Tesoro , będziesz zadowolony . To proste ale bardzo skuteczne wykrywacze ! Vistę sobie daruj .
kambodza1992 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Napisano 4 Grudzień 2016 są tesoro na allegro lub u DENATA z cewkami CC lub DD które w praktyce sa leprze?
Brzęczyszczykiewicz Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 Można zapytać Denata. Ale nie wiadomo czy będzie rozmowny :)
IdeL Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 Ale pojechałeś z tym Denatem" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kambodza1992 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Napisano 4 Grudzień 2016 chyba za dużo procentów trzeba iść spać
Raned Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Nie wybieram się w zaświaty, przynajmniej w przeciągu kilku najbliższych lat a Tejon akurat bardzo dobrze sprawdza się nad morzem, tak się zdarzyło, że mam blisko.
IdeL Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Taaa, na pewno. Zwłaszcza w zasolonym, mokrym piachu... Może na minimalnej czułości... Mógłbyś Raned nie fantazjować od rana...
Raned Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Ja nie fantazjuję, bo Tejona używałem także na mokrym piasku bałtyckim przez ok 5,5 roku ze świetnymi rezultatami. Idel a jak nazwać twoje fantazje o kupnie działki i budowie domu w miejscowości I.... gdzie spotkaliśmy się kilka lat temu i chciałeś pozbyć się konkurencji?: Mega Kłamstwo.
IdeL Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Jakiej działki? Nigdy nie kupowałem żadnej działki. Mam dwie posesje i obie odziedziczyłem...Raned, przyjacielu, weź Ty może jakieś stosowne" leki...Jakiej konkurencji? Ciebie? jesteś Inżynierem sieciowym? Projektujesz systemy przemysłowe? Jeśli tak, to może rzeczywiście miałem z Tobą jakieś konkurencyjności" okołomerytoryczne. Ale widno sklera mi zatarła Twój obraz w pamięci...Ok, po plaży, to i ja chodziłem nawet z Eagle Spectrum i ... paradoksalnie najwięcej nim znalazłem. Chadzałem też z Vaquero, bo lekki i dobrze mieści się w plecaku, co nie zmienia faktu, że wszystkie te detektory po prostu są beznadziejne w mokrym piachu. Ze znanych mi sprzętów tylko produkty Minelaba zachowują się w takich warunkach dobrze...Ale wiadomo ... najlepiej na wykrywaczach zna się stały bywalec Izdebna...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Każdego wykrywacza można używać nawet na mokrym słonym piachu. Nawet takie PRYMITYWNE BADZIEWIE jak Tesoro. Tyle że jest to upierdliwe, bardzo ogranicza możliwości nastaw i wymusza inne ograniczenia. W ogóle bez porównania do FBS, które też mają problem, ale radzą sobie nieporównanie lepiej. Bo do tego je wymyślono, żeby sobie radziły.
IdeL Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Sądzę, że to nie tylko sprawa FBS'a, bo terki też są niezgorzej (jak na te warunki) radzą na mokrej plaży.Oczywiście, że liderem są Exy i Exopochodne...
Raned Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Nieszczęściem tego i innych forum są trole forumowe. Na tę chorobę to ani stosowne" leki, ani kompromitowanie nie pomoże. Po nich spływa jak po kaczce.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Zacznij sprzedawać naiwniakom leki homeopatyczne albo odpusty, na pewno nie będziemy Ci przeszkadzali. Odnalazłbyś się w tym :)
Raned Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Jak się nie posiada wiedzy ani kultury to tylko w ten sposób można próbować łyszczeć". Niemniej jednak użytkownicy forum potrafią to właściwie ocenić.
IdeL Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 Brzęczek ma rację, Raned. Ty się bracie rozminąłeś z powołaniem.Powinieneś też rozważyć prowadzenie kursów megalomanii oraz przekonania o własnych racjach dla nieśmiałych i zakompleksionych. Zbiłbyś fortunę.Żebyś ty chociaż te urządzenia, którymi kupczysz skonstruował. Ba, zaprojektował chociaż. Chociaż fragment. No chociaż polutował PCB... Zupełnie nie rozumiem jaką przyjemność czerpiesz w konfrontacji handlarza z inżynierami.Chyba coś jak ten pijaczek z kręgów Polonii amerykańskiej, który zaczepił Gołotę na ulicy, dostał w machę, a potem chodził i chwalił się, że bił się z Gołotą.Taka anegdotka lokalna...
kambodza1992 Napisano 5 Grudzień 2016 Autor Napisano 5 Grudzień 2016 Witam i żegnampo raz kolejny główny temat zszedł na psy.co kupie to kupię a ty kolego Brzęczyk znowu rozwaliłeś całą atmosferę na forum.Trzymaj tak dalej jesteś niezły w tym co robisz.Nie pozdrawiam.A reszcie kolegom dziękuję za odpowiedzi.
Raned Napisano 6 Grudzień 2016 Napisano 6 Grudzień 2016 Idel, wiesz co ja sobie robię z twojego bycia inżynierem i chełpienia się tym wielkim osiągnięciem"... m.in. za moje pieniądze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.