Irke Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 w pierwszej chwili pomyślałem, że to dzieło" jakiegoś wyjątkowo złośliwego graficiarza... ale przeż stoi ona na terenie strzeżonych w Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie.P.S. zdjęcie zrobione w sobotę 4 listopada br. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Nie ma się co dziwić - to MWP w końcu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 1-2-3- próba spray'a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Dąbrowski Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Sie znacie na mienieckim kamo. Może obsługa to byli wegetarianie? I se tak w ramach protestu pomalowali? Albo może to byli ci z mienieckiego podziemia?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Dąbrowski Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeIPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasjan2000 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 To raczej MWP przygotowuje się do parady gejów - czołgi podobno też będą malowane w kolorach tęczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodhaven Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Castorama wita Was ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Dąbrowski Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Jakkolwiek dziwie to zabrzmi , Ja myślę :P , że to taki sam unikat jak ta podeszwa od trójki. Tam też unikatowo zakładali gęsi. Może się tak stać że MBP jako oddział MWP będzie musiał przemalować stuga i pomalować tak trójkę i sdkfz 6Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.