Irke Napisano 7 Listopad 2016 Autor Share Napisano 7 Listopad 2016 w pierwszej chwili pomyślałem, że to dzieło" jakiegoś wyjątkowo złośliwego graficiarza... ale przeż stoi ona na terenie strzeżonych w Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie.P.S. zdjęcie zrobione w sobotę 4 listopada br. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Nie ma się co dziwić - to MWP w końcu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 1-2-3- próba spray'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Sie znacie na mienieckim kamo. Może obsługa to byli wegetarianie? I se tak w ramach protestu pomalowali? Albo może to byli ci z mienieckiego podziemia?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeIPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 To raczej MWP przygotowuje się do parady gejów - czołgi podobno też będą malowane w kolorach tęczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Castorama wita Was ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Jakkolwiek dziwie to zabrzmi , Ja myślę :P , że to taki sam unikat jak ta podeszwa od trójki. Tam też unikatowo zakładali gęsi. Może się tak stać że MBP jako oddział MWP będzie musiał przemalować stuga i pomalować tak trójkę i sdkfz 6Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.