maciekszprotawa Napisano 2 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Jestem busiarzem. Zdarzyło się raz do roku zlecenie pojechać gdzieś dalej niż zazwyczaj. Mniejsza o większość, gdzie jeżdżę na co dzień...wracałem z Finlandii w okolice Torunia przez Suwałki. Proszę powiedzcie mi, że byłem zmęczony i miałem zwidy. Widziałem przy drodze drogowskaz Bunkry Mamerki Bursztynowa Komnata". Następnie biały drogowskaz z niebieskimi napisami. Nawet bliższy mi pociąg z Wałbrzycha nie ma takiego parcia na szkło. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 2 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Pier doln zaj bałem śmiechem. Chciałem tam wjechać z kumplem solówką, ale wiadukt i infrastruktura nie pozwala na poruszanie się pojazdem długim 9m, szer 2,45m, i wysokim 3,4m. Komnata :D Wwożona na taczkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Wrzesień 2016 Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Zazdrość przemawia Twymi ustami... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Wrzesień 2016 Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Tam już nie ma komnaty. Yetti jak kopał do Wałbrzycha to w drodze do Suwałk poszedł przez Mamerki. :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Wrzesień 2016 Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Skubaniec! Ciekawe kiedy będzie fedrował poza granicami RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Wrzesień 2016 Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Maciuś...A zobacz:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=751675#1867038 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 2 Wrzesień 2016 Share Napisano 2 Wrzesień 2016 To na tej trasie co najmniej na 2-4 cołki trafił i z 3-4 moloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Wrzesień 2016 Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Tygrysa przypiął sobie do kluczy. Gorzej że dwa razy pobił się z chińczykami a raz pogonili go hanysy. Za fedrowanie nie na swoim. :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 2 Wrzesień 2016 Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Tygrysa to ma każdy w komurce- on to pewnikiem Mausa trafił i przyczaił się po cichutku na lepszy moment,podrasuje doda nitro i wtedy pokaże. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Ale żeby już znaki stawiać? Szklana kula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.