Hebda Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Napisano 15 Kwiecień 2016 Dostałem telefon że jest do łyknięcia obraz w ramie koloru złotego,gruby na jakieś 15cm,parowymiarowy,jakieś bajoro w lesie,wodospady,wtyczka do sieci i nawet słychać jak ptaszki ćwierkają i szum wody.Jakas prlowska cepelia czy coś?Nie mogę znaleźć info na temat podobnego cuda w necie,albo wpisuje złe hasłaKtoś coś?
woytas Napisano 15 Kwiecień 2016 Napisano 15 Kwiecień 2016 Komunistyczny fengszuj - widziałem coś takiego wielkości A3. Przewijał się papier ze zmiennym tłem i rybki pływały.
Czlowieksniegu Napisano 15 Kwiecień 2016 Napisano 15 Kwiecień 2016 Hebda, Ty się zdecyduj...- dostałeś telefon z widoczkiem- chcesz nabyć sam widoczek, bez telefonu.
Erih Napisano 15 Kwiecień 2016 Napisano 15 Kwiecień 2016 Musze zmartwić, nieco młodsza niż nieboszczka PRL. Chyba mi takie ustrojstwo w garażu leży...
Hebda Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Napisano 15 Kwiecień 2016 nabyłbym za grosze by sprzedać za złotówki,ale jak współczesny badziew to transport nieopłacalnyYeti,telefony były i minęły..
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2016 Napisano 16 Kwiecień 2016 Panie, Ty jawnie spekulujesz dziełami sztuki!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.