ZUBIKED Napisano 16 Marzec 2016 Autor Share Napisano 16 Marzec 2016 http://www.naszeradio.fm/news,21296 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Marzec 2016 Share Napisano 16 Marzec 2016 Nieźle. Wczoraj czytałem o akcji gdzieś na fejsie. Historia była (jak dla mnie) dość wiarygodna, sensowna i trzymała się kupy. Fajnie, że znaleźli! Czekam na kolejne wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 16 Marzec 2016 Share Napisano 16 Marzec 2016 Panowie, ale co poniektóre komentarze pod artykułem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Marzec 2016 Share Napisano 17 Marzec 2016 ponowiliśmy poszukiwania przy pomocy niewielkiej koparki.":-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Marzec 2016 Share Napisano 17 Marzec 2016 Koparka nie koparka, ale jak widać skutecznie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 17 Marzec 2016 Share Napisano 17 Marzec 2016 Święte słowo!Ważne ,że znaleziony.Na fotkach :http://sieradz.naszemiasto.pl/artykul/wrzaca-odnaleziona-bron-pilota-po-77-latach-niesamowity,3678516,artgal,t,id,tm.htmlwidzę szefa Było nie mineło.A oni zawsze coś szukają potem niby do tematu wracają...nie pamietam ,żeby powrócili .Moze się myle.Dobrze ,że lokalna ekipa nie dała za wygraną i znalezli.Bo jeszcze ten depozyt podzieliłby losy depozytu z Krzywdy .Ile lat konserwowali te fanty z Krzywdy?z 7?Powodzenia!Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Marzec 2016 Share Napisano 17 Marzec 2016 BnM zawsze się podczepi tam, gdzie ktoś coś znajdzie i jest co pokazać. Przecież sami nic nie znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 17 Marzec 2016 Share Napisano 17 Marzec 2016 Coś mi to przypomina np.politycy lubili robić sobie fotki z Papieżem,ŚP Mończyk z Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym" kazał robić ukradkiem sobie zdjęcia z Jerzym Stuhrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 19 Marzec 2016 Share Napisano 19 Marzec 2016 W depozycie była mapa WIG 1 : 300 000 z Sieradzem, Łodzią i Piotrkowem, fragmenty udało się uratować. Mapnik jest ręcznie podpisany Ppor Łuczyński Paweł... A okucia i sprzączki ze skóry się sypią "Proszę o przeniesienie do działu Lotnictwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.