pepter Napisano 24 Luty 2016 Autor Share Napisano 24 Luty 2016 Witam, Chcialbym nabyc wykrywacz ktory pomoze mi zlokalizowac skrzynke aluminiowa (w srodku sztucer). Glebokosc na ktorej sie znajduje to 150-200 cm (mysle ze blizej 150)do przeszukania kolo 8 hektarow ;)wiec wypozyczanie odpada... Prosilbym o jakies wskazwowki. Z tego co sie orientowalem to ktorys z wykrywaczy dzialajacy na zasadzie PI. http://mocnysygnal.pl/pl/p/Golden-Mask-Deep-Hunter-PRO-cewka-58-cm/137http://wykrywacze-nowaka.prv.pl/turbo.htmhttp://skrotronik.manifo.com/pi-300dDziekujePozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 a po co ci ten sztucer ,se problemów tylko narobisz ,a tak śpisz spokojnie a on se czeka na lepsze czasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepter Napisano 24 Luty 2016 Autor Share Napisano 24 Luty 2016 Zabytek..pamiatka..rodzicielka w kole jest wiec nie widze problemow ; )Cos na temat wykrywaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 No biorąc pod uwagę ceny + wydatki na adwokata, to chyba nie warto. Kolega kupił Bartka 3 za grosze i osłonę ckm z głębokości ponad metra wyciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepter Napisano 24 Luty 2016 Autor Share Napisano 24 Luty 2016 Dlaczego adwokat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 Nie widziałem tego wpisu o kole. Znaczy się, że pozwolenie na TĘ broń ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepter Napisano 24 Luty 2016 Autor Share Napisano 24 Luty 2016 Hmm mysle ze strone prawna mozemy zostawic w spokoju...dziekuje za troske...pozwolenie sie zalatwi na TE bron a jesli nie to sie ja oficjalnie unieszkodliwi" i na sciane rzuci. Tak jak pisalem moze lezec do 200cm pesymistyczny wariant...Bartek 3 wystarczy ? Teren usiany jest szrapnelowkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 To niestety będzie bieda. Bartek chyba nie da rady, bo generalnie jest kłopot z używaniem dyskryminacji :(Strasznie duże to poletko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melchior71 Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 Smętek i dyskryminacja na 2 powinien dać radę .Z 1,5 metra wyciągnąłem blachę 60 /35 /0,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 pozwolenie się załatwi .............oficjalnie się zdekuje ............to i wykrywacz se kupi jak taki pewny jest .......jak już w kole to każdy zakop legalny ....błagam ..........nie pitol ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepter Napisano 24 Luty 2016 Autor Share Napisano 24 Luty 2016 I tak tez zrobilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmax78 Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 8 hektarów ? Najszybciej i najpewniej chyba rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 29 Luty 2016 Share Napisano 29 Luty 2016 Rama- MadMax robi dobre bo mam :) albo Nowaka z 60 cewką też mam i nawet by bylo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1974 Napisano 10 Maj 2016 Share Napisano 10 Maj 2016 Ja zakupiłem ramę od Madmaxa w powietrzu tylko spróbowałem i jestem w szoku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 11 Maj 2016 Share Napisano 11 Maj 2016 A co was to obchodzi czy ma pozwolenie czy nie?Co to za jakaś chora panika w tych internetach na hasło broń/ mauser/pistolet/karabin się niektórym milicja włącza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 12 Maj 2016 Share Napisano 12 Maj 2016 Życie uczy, że te 1.5/2 metry, to będzie tak z 8O cm i 59OO albo smętek starczy.Wykrywaczem pi na takim wielkim obszarze się zajedziesz i po setnej siekierze/pazurze od kultywatora zwątpisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare777 Napisano 13 Maj 2016 Share Napisano 13 Maj 2016 TM 808 też powinien radę. Tym bardziej, że szrapnelówek nie powinien łapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.