Hebda Napisano 26 Styczeń 2016 Autor Napisano 26 Styczeń 2016 Głupie pytanie może,albo mózg mi się lasujeObraz jpg.Gdybym zapodał kartkę koloru np niebieskiego druknie bez problemu bez tego białego tłaczy drukarka skapnie się że ma niebieską kartke i napsoci?
Czlowieksniegu Napisano 26 Styczeń 2016 Napisano 26 Styczeń 2016 Młody- przecież TY rysunek drukujesz, nie tło...Myślisz, że jak gazety drukują, to pierwsza warstwa farby na biało?
Czlowieksniegu Napisano 26 Styczeń 2016 Napisano 26 Styczeń 2016 A myślisz, że najtańszy papier toaletowy, to oni z białego na szary drukują?Tylko nie odpisuj żartem- Młody coś dziś nie bardzo i może serio potraktować...
woytas Napisano 26 Styczeń 2016 Napisano 26 Styczeń 2016 Mnie nie stać na biały szajspapiór więc nie wiem o czym ze mną rozmawiasz...
Czlowieksniegu Napisano 26 Styczeń 2016 Napisano 26 Styczeń 2016 Dobra... to przy okazji sprawdź, czy tło gazety jest na biało pomalowane...
viator01 Napisano 26 Styczeń 2016 Napisano 26 Styczeń 2016 No ale ten papier na gazety, co jest z makulatury, to go najpierw wybielają. No to wtedy nie trzeba go drukować, a jakby nie był biały...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.