vis1939 Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2015 Link znaleziony na sąsiednim forum,ostrzegam widzów o słabych nerwach: http://www.youtube.com/watch?v=W6YdZCeLVTs&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 Dziadkowi pagony w grobie pospadały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Grudzień 2015 Share Napisano 6 Grudzień 2015 Co za debil. Ech, ta nazistowska szkoła konserwacji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 6 Grudzień 2015 Share Napisano 6 Grudzień 2015 Ale o so choci? Przecie ładnie błyszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2015 No niby ładnie,ale ja bym jeszcze dokleił cyrkonie i zrobił piłę na grzbiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsam20 Napisano 6 Grudzień 2015 Share Napisano 6 Grudzień 2015 Ładny bagnet był. Żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Grudzień 2015 Share Napisano 7 Grudzień 2015 lata handlowałem z tymi kartoflami niestety prawda jest taka że to debile są tyle co ja widziałem tak spitolonych kolekcji to siadać i łkaća te buraki jeszcze dumni są z siebie i ochy i achy echhhh ten film to 52 minuty powolnego mordu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 7 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2015 ...http://www.youtube.com/watch?v=zZekLdJw3nc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 7 Grudzień 2015 Share Napisano 7 Grudzień 2015 Też nieźle, a jakie pełne zachwytu komentarze zbieraczy złomu monetopochodnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miguel Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Heh:) 8 lat temu znalazłem swoją pierwszą monetę, pamiętam do dziś dzień, pogodę, miejsce, reakcję kolegi.... Dienieżka 1852. Czyszczenie wyglądało podobnie- najpierw kwasek, potem Cif a gdy uznałem, że to za mało to poszedł druciak. I udało się!:D Monetkę mam do dzisiaj, jako przestrogę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.