Napoleon North Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Witam Z jakiego wieku może pochodzić ten hufnal ?Wykopałem go nie daleko kawałka litery w Częstochowie .1. Nie szukam z wykrywaczem , bo mnie na niego nie stać . Jestem na rencie .2. Proszę tylko o odpowiedzi związane z tematem .
Napoleon North Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Dziękuje z góry za wyrozumiałość . To że ktoś choruje na schizofrenię nie znaczy ,że nic nie kuma !Nie zależy mi na litości .Dziękuje i pozdrawiam :)
ManyFace Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Sorry, że nie w temacie. Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej bo miałem wykrywacz na zbyciu. Słaby ale zawsze. Nawet 150 nie uciułasz? Są na alezło proste piszczałki. pzdr
Hebda Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Wykopałem go nie daleko kawałka litery w Częstochowie .To jak go wykopałeś" skoro nie masz sprzętu?Człowieku..
viator01 Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 A Hebda myśli, że do tego potrzebny jest wykrywacz :)
Szaman9 Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 ja chyba zwariuję ?! w każdym bądź razie brawo Napoleon North , bo trochę tych fantów nam tu pokazałeś ! ( a przy okazji pokazałeś mi jak mogę się strasznie mylic i , że nigdy nie można byc pewnym swego jednak - widziałem Cię jako młodziutkiego chłopaka biegającego z wykrywką , w sumie od niedawna , achch , niedobrze ) . pozdrawiam zatem .
Question
Napoleon North
Witam
Z jakiego wieku może pochodzić ten hufnal ?
Wykopałem go nie daleko kawałka litery w Częstochowie .
1. Nie szukam z wykrywaczem , bo mnie na niego nie stać . Jestem na rencie .
2. Proszę tylko o odpowiedzi związane z tematem .
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.