Napoleon North Napisano 10 Lipiec 2015 Autor Napisano 10 Lipiec 2015 Witam Z jakiego wieku może pochodzić ten hufnal ?Wykopałem go nie daleko kawałka litery w Częstochowie .1. Nie szukam z wykrywaczem , bo mnie na niego nie stać . Jestem na rencie .2. Proszę tylko o odpowiedzi związane z tematem .
Napoleon North Napisano 10 Lipiec 2015 Autor Napisano 10 Lipiec 2015 Dziękuje z góry za wyrozumiałość . To że ktoś choruje na schizofrenię nie znaczy ,że nic nie kuma !Nie zależy mi na litości .Dziękuje i pozdrawiam :)
Ułan23 Napisano 10 Lipiec 2015 Napisano 10 Lipiec 2015 Bez wykrywacza też można szukać.Powodzonka.Pozdr
ManyFace Napisano 10 Lipiec 2015 Napisano 10 Lipiec 2015 Sorry, że nie w temacie. Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej bo miałem wykrywacz na zbyciu. Słaby ale zawsze. Nawet 150 nie uciułasz? Są na alezło proste piszczałki. pzdr
Hebda Napisano 10 Lipiec 2015 Napisano 10 Lipiec 2015 Wykopałem go nie daleko kawałka litery w Częstochowie .To jak go wykopałeś" skoro nie masz sprzętu?Człowieku..
viator01 Napisano 10 Lipiec 2015 Napisano 10 Lipiec 2015 A Hebda myśli, że do tego potrzebny jest wykrywacz :)
Szaman9 Napisano 10 Lipiec 2015 Napisano 10 Lipiec 2015 ja chyba zwariuję ?! w każdym bądź razie brawo Napoleon North , bo trochę tych fantów nam tu pokazałeś ! ( a przy okazji pokazałeś mi jak mogę się strasznie mylic i , że nigdy nie można byc pewnym swego jednak - widziałem Cię jako młodziutkiego chłopaka biegającego z wykrywką , w sumie od niedawna , achch , niedobrze ) . pozdrawiam zatem .
Pytanie
Napoleon North
Witam
Z jakiego wieku może pochodzić ten hufnal ?
Wykopałem go nie daleko kawałka litery w Częstochowie .
1. Nie szukam z wykrywaczem , bo mnie na niego nie stać . Jestem na rencie .
2. Proszę tylko o odpowiedzi związane z tematem .
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.