basia81 Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Witam. Moneta rok 1671 z cyfrą 3, bez innych opisów.
Czlowieksniegu Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Lenistwo to coś więcej niż choroba... to przekleństwo...Gröschel 1671
basia81 Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Cała idea forum w jednej odpowiedzi. Szukaniem zajęci od piątku i brak jakiegokolwiek oparcia zmusza człowieka do lenistwa. bez odbioru.
sqr Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 trolowanie i monotematyka to także schorzenie !! jaki jest sens tego forum, skoro yeti objeżdża każdego kto prosi o identyfikację !! skoro prosi o pomoc to znaczy że nie wie z czym ma do czynienia, a ideą tego forum jest pomaganie tym co nie mają wiedzy w danej dziedzinie. Przerost chorej ambicji nad zdrowym rozsądkiem to twój wielki problem Człowieku śniegu a może bałwanie !!
Czlowieksniegu Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 sqr (2731 / 193) 2015-07-05 17:22:21Po pierwsze primo- co skomplikowanego jest, choćby w oparciu o grafikę w googlu wpisać moneta+1671" ?Po drugie primo- rozumiem, że przy wycieruchu lub np średniowiecznych obaczkach" może to być problem... Ale nie dajmy się zwariować...Po trzecie primo- pamiętaj, herbata to zło i jak każde takie nie może być nadużywane...PS Masz przykład tumiwisizmu...https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum22/clipboard01_copy105.jpgPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 17:42 05-07-2015
ManyFace Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 a ideą tego forum jest pomaganie tym co nie mają wiedzy" - przecież napisał odpowiedź.Staje po stronie Człowieksniegu bo nie chcę żeby w dziale id zaczęły pojawiać się monety prl =)
sigis3 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 A ja uważam, że kolega sqr jak najbardziej ma rację. Uwaga o lenistwie w tym momencie z pewnością była zbyteczna. Najbardziej dziwi mnie, że admin robi wiele, żeby ograniczyć ruch na forum, a nowych użytkowników na dzień dobry traktuje z buta" . Może odk to organizacja non-profit, wejścia na stronę i podobne drobiazgi są nieistotne? Ale to pytanie do właścicieli. My widzimy tylko kulturę i przykładną chęć niesienia pomocy początkującym.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.