Skocz do zawartości
  • 0

lufa flak

scyzoryk111

Pytanie

Napisano
Witam trafiłem prawdopodobnie na lufę flaka 90% ale tak naprawdę to nie wiem dokładnie co to ma około 150 cm z kielichem u góry w dobrym stanie jutro dodam fotki bo dziśiaj nie dałem rady .Jak macie jakieś fotki to czekam .Pozdrawiam

25 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A patrzysz czasem na to, co inni piszą, czy oczekujesz tylko wyraźnych odpowiedzi na pytania bez wysiłku ze swojej strony? Zajrzyj do mojego linka i porównaj.
Napisano
akurat to wykopałem przez przypadek w okolicy jest ich pewnie jeszcze kilka bo rozmawiałem z dziadkiem i mówił ze widział tam na skraju lasu działko z czterema lufami w czasie wojny to mu utkwiło w pamięci
Napisano
znalazłem ją kilka lat temu w strumyku i schowałem ją w lesie pod mostkiem bo naprawdę trochę waży a człowiek wtedy z buta wszędzie i niedawno ją odwiedziłem myślałem że przepadła a tu niespodzianka... znalazłem wtedy jeszcze celownik okrągły trochę uszkodzony i go wyrzuciłem trochę szkoda ale wtedy zardzewiałe i uszkodzone było bez wartości.
Napisano
Witam trafiłem prawdopodobnie na lufę flaka 90% ale tak naprawdę to nie wiem dokładnie co to ma około 150 cm z kielichem u góry w dobrym stanie jutro dodam fotki bo dziśiaj nie dałem rady .Jak macie jakieś fotki to czekam .Pozdrawiam
Napisano
Jak 2cm, to tutaj są niezłe zdjęcia
http://www.scaleplasticandrail.com/kaboom/index.php/all-things-military-vehicle/135-scale/aftermarket-items/916-flak-38-2cm-barrel-135-turned-aluminium-barrel

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie