Jacek Dąbrowski Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Oj było , było. Trochę złota rabowanego po całej Europie , stare naczynia liturgiczne , złote zęby , kolekcja starych złotych i srebrnych monet. I trochę ekwipunku wojskowego. Hełmy elektryczne , kordziki , odznaczenia. W sumie , po podziale (niektórym do dziś się wydaje że zostali oszukani :D ) wybudowałem dom z basenem i kominkiem a w garażu mam mercedesa na alufelgach. Inni też się wybudowali i zmotoryzowali. A niektórzy nadal płaczą i piją że zostali oszukani.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Wszytko to dupa,skoro nie było nogi szturmowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Nogi szturmowe to frajernia w porównaniu do tego, co żeśmy tam z Jackiem wyjęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 a ja słyszałem,że przy rozkopywaniu tej skrytki trafiliście na sporo butelek z rozpuszczalnikiem,które to nieopatrznie Jacek w amoku porozbijał szpadlem.Potem ponoć po przebudzeniu(jak się opary rozpuchu rozwiały)okazało się,że fantów brak,ten nowy dom to izba wytrzeźwień,a basen to faktycznie basen,tyle że lekarski ze szczynami.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Nie słuchaj Czlowiekasniegu, nie dostał doli to i głupoty gada.A jak tam z ta skrytką na Gołoborzu? Namierzyłeś już miejscówkę konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Ja tam nie wnikam co kto dostał,ale żeby nic nie dać? choćby w ryj? Co za czasy.Na Gołoborzu już lipa,teraz robię wyżej klasztor,tzn ściągam miedz z dachu(w przerwach jak mnie nie gonią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 No no słyszałem, że tam na samym szczycie masa rzymskich monet, oczywiście złotych, się poniewiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Jak zwijam blachę to wrzucam w środek te monety i zaklepuje,na złomowcu wtedy lepsza waga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 nie powiem co w wychodku wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Tyfus- nie przy jedzeniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 W wychodkach grzebiesz? To już wiem skąd ksywa taka... ;)Gadaj coś tam naszarpał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 oprócz g...na wyszła qpa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Każdy zbiera suweniry jakie lubi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Kupa złota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 tak... qpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Tyfus- nie łam się... Podobno dziewczyny lubią brąz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 A ja słyszałem, że w brąz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Fakt- Ty młody jesteś, to pewne rzeczy znasz ze słyszenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 :D Glinokopy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Qpa , kupą , ale ten schowek pod Baninem co we weekenda bedziem z Bjarem robić dopiero wam gula wychuyśśta,.Mają być Głowyszturmowe i inne trakie prototytpa. A to dopiero będzie konkretna kasa.PozdrawiamI zazdraszczajcie , i piszta paszkwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Ano pokopiem ino żeby tylko się W..s nie dowiedział, bo donos gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Woytas zblatowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Tyfus mówili że Woytas nie bierze działki nawet w złocie.Znaczy kopiem i nie paczym na nikogo. Yetiiemu powiemy w razie wojny gdzie jest ta wolna , niezamieszkała jaskinia w górach(Kaukazu). :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Misie puszyste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Czerwiec 2015 Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Yeti ma grotę koło Wałbrzycha. Nawet tiwi tam ma.... Stała temperatura 8 stopni... Eh... lato idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.